Thursday, November 17, 2011

Mengarut tpy mgharap , mcm mne tuh ? :)

Hye ! post kali nh mgarut sikit :) 


Post kali nh mgarut btw psl mmpi aku y mgarut tpy mgharap :) puihh ! HAHA . shh ! jgn cerita dekat siapa siapa pn , malu >.<  . cehh ! hm ,  dalam mmpi aku tuh , boleh pulak aku mmpi couple dgn budak cina . haiyaa , aku nh xde lah lawa mne pn btw kata pn mmpi kn , rasa kelakar pn ade , couple dgn budak cina ?? pelik je aku rasa , HAHA . okay nama budak cina tuh alan . ouhh , kelakar kodd . dalam mmpi tuh , boleh pulak school sama , kelas sama . haiyaa , sweet lah dalam mmpi tuh , da xmau cerita bnyk sgtsgt nanti kang da meraban pulak :) tpy history aku ckp mmpi tuh mainan tidur je so aku just cerita je sebab aku tgh rajin nk update blog :)

 THAT ALL .


p/s : baby ! jgn cepat sgt terpengaruh ehh , aku syg kau lah :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)