Saturday, October 29, 2011

Update Part 3 .

Hye ! update part 3 . smbungan part 2 lah kn , 

first story .

knp aku asyik update je kn , sebab mak aku xnk belikn modem bb y baru . if aku online pn guna fon je , mne boleh nk update blog . so aku rasa lepas nh jarang sgt aku update blog . aku akn rindu nk update blog nh :'( .

second story .

aku gado dgn gemok aku :'( , dont know lah why kn . sejak exam brmula nh , aku jarang sgt rapat dgn dy . slalu rahsia kongsi brsama tpy sejak exam da xde lagi rahsia brsama :) . miss you lah syg :'( , kesian at kau , kau text aku then aku never rply text if kita tgh gado kn . really sorry dear . hm , nk tgk text dy bgi ,
24/10/11
11:54:27 am 
aku dpt text dari dy ,

anje . i'm sorry if i had do something make you hurt or dissapointed :') anim tahu anim tak rapat dah dgn anje mcm dulu . coz anim tahu sape anim dimate anje skrg . anim tahu anim rapt dgn fatin , and i'm sorry about that :( hmm if anje tak prlukn anim lagy . anim paham . segala galanyaa dah brubah kan ? anim doakn anje bhgia dgn membe anje yg rapat dgn anje . anim minta maaf if ada salah . and anim tahu anim bnyk buat salah kat anje :') halalkn makn minum anim slama anim dgn anje :'> thnks for evrything , apa apa pun anje tetap sahabt anim dunia akhirat :') iloveyouu :* :* :* :) takecare , byee <3 :'>
*anim harap dihati anje masih ada ruang tok anim tebus salah anim :'] 

pnjng kn text dy :) , dy klau brgado dgn aku text msty pnjng pnjng :) btw iloveyou lah syg :) 

third story .



picture nh sbnr ny just suka suka je , name budak dalam picture nh amir and be secret lah kn kenapa aku tulis nama amir tuh , HAHA . 

 and budak dalam picture nh , my old friend . dy pindah skola masa naik tingkatan 2 , KHAIRUL HAFIZ BIN SAAD .

Last story .

kblakangan nh , asyik tido xlena je . dont know why , mgkin sebab demam kodd :) . btw miss all friend aku :) , xsbr nk skola . gosip and evryting lah :)


That all .



p/s : sorry if crita update aku nh mcm brterabur , HAHA .

Terima Kasih Kerana Membaca :)