Saturday, October 15, 2011

Update Part 2 .

Hye ! tngok tajuk tuh , update part 2 . smbungan update part 1 . 

Update Part 2 .
kwan .

okay , kblkngn nh . aku lebih kn dy dari kau , kau prasan ke x . aku xtaukk lah kn , okay . if kaw prasan lah . aku nk mnx maaf  sgtsgt sebab da xrapat sgt dgn kau da . ye lah if aku ad problem , aku da xstory dgn kau da kn . really sorry sayang , aku tetap sayang kau ♥ .




History .
Trima kasih :)

aku da taukk smua ny , trima kasih for 3 week . trima kasih lah , aku akn pdam smua ny dekat hati aku dengan otak aku nh . xde guna ny lagi lah kn , aku da nmpak . hati kau bukn milik aku , so life must go on . kau take care , trima kasih jdy y ke 7 dlm hidup aku . trima kasih utk sgala ny lah , your cry , your love , your credit text and call , jnji kau . trima kasih ats smua ny :)



That All .




p/s : siapa history aku ? rahsia lah , da jdy history daa  

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Update Part I .

Hye ! da lma aku xupdate blog nh . brhabuk da rasa ny . bnyk bnde nk stroy . okay ,

first story .
exam .

exam mmbunuh aku , 2 week exam . err , mmbunuh sgtsgt . org exam aku brangan , ishh . nth lah , ape nk jdy pn xtaukk nh .

second story .
kwan bru .

sbnrny da lama jdy kwan aku tpy baru skrg aku nk story psal dy . 
nama dy WAN MOHD AZRIN BIN WAN ZULKIFLI  , dy nh rjin dgr problem aku . mne aku prgi msty dgn dy , aku selesa kwan dgn dy :) tpy xtaukk lah dy , selesa ke x kwan dgn aku . dy nh pndai simpn rahsia , relationship aku dgn dy just fake je :) . BEST FRIEND FOREVER .

last story .
hidup mesti diteruskn .

hidup aku mkin bhgia , cehh ! kwan kwan bnyk bhgiakn aku :) tpy aku xtaukk lah aku nh bhgiakn dorg ke x ? HEHE . ppe pn , BEST FRIEND FOREVER .




That all .




p/s : trima kasih , weyhh !




Terima Kasih Kerana Membaca :)