Sunday, June 12, 2011

ctew time gado dgn huny :)

hye ! nmpk title tuh , aku nk ctew skit larh time gado dgn bucux aku sorgg nh tpy cuma dalam text je larh kn :) okiee , story brmula .

ehem , ehem ! huny abs larh . anje ctew :) bia kamo malu sikit :) aw aw . okiee , huny aku nh nme dy NURATIEQAHHANIMANUAR . aku law gado dgn dy mmgg xlame larh kn :) sekejap je nty baik larh . time gado dgn dy , psl ary rabu y dy xdpt ikut tuh .
dy send text awl pagi tpy aku lupa ape dy tulis n text tuh pn aku da trdelete :( .err ! xpexpe . 

9/06 05:44:39 pm 
dy send text lagi sbb dy bgi text at aku , aku xrply . mrjuk larh kata kn :)
hanim : maaf ganggu anje :') anim tahu anje mara , tape . anim layak kena mara :') anim kn pentingkn diri sendri tak penah pkir psal anje . its sokay . anim just nk ckp minta maaf tak bgtau awl awl . hm takecre <3 iloveyouu :'* byeee :') .

urm , bgi tuh larh text y dy send dekat aku :) ksian pulak aku dekat dy time tuh , tpy mrjuk pnye psl aku buadd bodo je dgn text y dy bgi :) kesian kaw , sygg :) .

besok nye , 10/06 tgh malam pkul 12:46:12 am .
dy send text lagi , aku xttow lagi time tuh . aku bce tpy aku xrply , jht btol aku buadd dy mcm tuh . pnjngg text dy send . pnat dy taip tpy aku xrply , msty dy sedikit kcewe sama aku :) .

hanim : err , anim nk ckp smething . anim untung ada bff mcm anje sbb ape yg brlaku anje tetap dgn anim . kdg kdg kita gado tpi kite berbaik gak nanti . anim nk anje tahu anim sayang anje . anim harap anje pun sayang anim . hm tade perkataan yg bole ungkap betape sayang anim kat anje . and lagy satu , anim doakan yg terbaik tok anje :') happy selalu k . iloveyou honey :'* takecre . goodnight <3 byeee :') 

urm , pnjngg kn text dy bgi . leleh jugak air mate aku bce text dy , aku buadd dy mcm tuh . dy bgi text aku buadd bodo je . kesian same kaw sygg . tpy really sorry sbb buadd kaw mcm tuh , ppe pn anje pn sygg kn anim jgk taukk . iloveyou more than you love me :)

10/06 dekat pukul 6 jgk larh , aku dgn dy berbaik tpy text y aku dgn dy berbaik aku da delete :( . ppe pn , huny really sorry sbb buadd kaw mcm tuh . anje mnx maaf sbb buadd huny mcm tuh :( .


that all .




p/s : jge diri kaw , jgn smpai trpengaruh :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)