Saturday, May 7, 2011

kwan .

hye ! aku nk story sikit psl kwan aku sorgg nh . 

to bff .

weyhh ! cpt kn kaw brubah . kaw xkenal dy , kaw bleh tahan gn prngai dy . weyhh ! aku bukn nk mrah ke ape , kaw xksian ke at fatin . kaw lyan dy mcm dy tuh bukn bff kaw je , dy tuh snsitif sikit orgg nye . kaw lyn dy mcm tuh , kaw xkesian ke at dye ? dy ngis taukk psl kaw . kaw pnah pkir ke prasaan dy . aku bukn nk ungkit ke ape , time kaw ngis sbb gado gn nik . sape teman kaw ngis ? fatin kn , then kaw lyn dy kasarkasar , aku taukk larh kaw xde mood tpy jgn larh lyn fatin mcm tuh . now kaw da brubah , aku suka sgt weyhh ! brubah larh , sjauh mne kaw bleh . kaw nk msuk bsm , masuk larh . aku xkisah ! kaw nk kwan gn ekin tuh , kwan larh . aku xkisah . tpy jgn tnye aku knp aku xtegur kaw . kaw xpnah kisah psl prasaan orgg kn , aku pn bleh buadd mcm tuh :D  . aku da fed up asyik sbr je . bpe ary y lepas kaw kne sound gn aku . sedap x ? palat x hati kaw ? kaw nk terasa ke ape ke , aku xkisah ! kaw buadd fatin bleh , knp aku nk buadd kaw xbleh . so trima larh , kaw nk tacingg ke ape ke , aku xamik kisah pn ! lnx kaw larh , weyhh ! now , aku da xnk amik kisah psl kaw . kaw nk trgolek ke ape ke , aku xkisah ! cuma aku nk ingtkn kaw , jgn mnyesal di kemudian hari . tuh je y aku nk nasihat kn kaw n kaw jgn buadd aku xtegur o pndngg kaw lngsngg mcm mne aku buadd kat najihah budakk akaun tuh .


that all .








p/s : aku hrp kaw xmnyesal di kemudian hari . 
Terima Kasih Kerana Membaca :)