Sunday, May 1, 2011

update .

story dari 28/04 hingga 29/04 .
aku mls nk update .
so , ary nh aku update sbb trlalu rjin sgtsgt :D .

first story .
to adq angkt aku , oyot .

akk ksian at kaw tpy ape kaw bleh buadd kn . mak oyot da ckp mcm tuh , oyot kna sbr je . lgi pn oyot kn nk pmr , oyot kne tumpukn pde pljran bukn pde awex . ppe pn , oyot chill larh . next year law msih umur pnjgg oyot crik larh dy ea . chill larh .
tuh je psl oyot .

second story .
exam .

exam , aku skunk mkin truk . mlas nk bljr , ckgu ajr aku brckp , xtumpukn pde plrjan . ouh , sgt bgus mcm tuh . law trus mcm nh , spm next year gagal larh aku . ouh , xsnggup ! 
tuh je psal exam .

third story .
admire .

slah ke aku nk minat dye ? bukn dy milik spespe pn , slah ke aku nk minat dy . aku minat dy pn sbb muka dy lbih kurgg mcm ex aku je . slah ke nk minat dy ? urm , mulut orgg bukn bleh tutp pn , ppe pn aku nk minat dy tuh aku pnye psal larh . kaw kesah ke x ? aku xkesah pn , aku minat dy xkcau orgg pn n xmyusahkn orgg pn .
tuh je ctew psl admire .

last story .
someone .

thnks buadd aku happy gn kaw . aku trlalu baik gn aku smpai aku sygg kaw . muhammadarifnorfazadilah ! sye sygg awk sgtsgt ! awk lelaki lain drpd y lain . sye sygg awk ! 
tuh je , xnk pnjngg pnjgg . malu ouh :D .

30/04 
story untk ary nh .

ary nh , aku nk temankn qiela n eyka crik keje at port klngg tpy my mom llagi prlukn aku kat rumah so aku trpkse ckp at dorgg , aku xbleh kluar . urm , hrphrp dorgg dpt crik keje larh sbb cuti skola buln 5 nh nk kluar , tk wygg n lepaklepak kodd . tuh pn law dorgg ade duit larh nk kuar , law xde aku mybe ttow umah adq angkt aku law kluarga n arif xde prlukn aku . law dorgg prlukn aku , aku xikut adq angkt aku prgi ipoh . stay je kat rumah o mnemne je spend time gn family gn arif , ppe pn family msty dutamakn then bru bff n bf :D .

that all .



p/s : aku baru sedar dari mmpi :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)