Friday, April 8, 2011

no title .

knp xde title ? sbb aku bnyk bnde kott nk story :D . 
okiee okiee . 
first story .


to adeq angkt y aku sygg .

oyot ! thnks sbb oyot jdy adeq angkt akk . thnks sbb oyot sudi dgr story akk . thnks sbb oyot criakn akk bila akk sedih , bad mod n mcm mcm larh . thnks a lot oyot . akk da xtaukk nk ucap trima ksih mcm mne agg , oyot bnyk sgtsgt criakn akk , bnyk dgr ctew akk , pjuk akk larh n mcm mcm larh smpai akk pn sndri xtaukk nk ucp trima ksih mcm mne agg . akk sygg oyot taukk as adeq akk wlaupn oyot just adeq angkt akk je . urm , oyot ! thnks taw . oyot jdy pndngr setia akk . akk kdg kdg xtaukk nk ctew at spe , oyot adeq trbaikk bgg akk . akk sygg oyot <3 * jeles ke ? haha :D


okiee , abs story psl adeq aku tuh . 

second story .

to bff aku sorgg nh .

bff dgr nh ea . aku bukn nye pe , aku taukk kaw sygg dy kn . n aku taukk kaw cuba nk lupa kn si capital A . aku mnx maaf larh sbb aku asyk back up capital A je . tpy satu je aku nk kaw taukk . law mcm mne skali pn , gn spe kaw cpl . aku tetap sygg kaw bff . kaw jgn frust o wht taw . aku xbnci kaw ke ape , kaw jgn rsau sgt okiee . aku akn cuba bljr trima knytaan y kaw cpl gn si capital N tpy maafkn aku law aku sush trima smua tuh n aku cuma nk ngt kn kaw je  jge diri kaw bila kaw gn capital N tuh . aku mnx maaf bukn nk kngkong kaw ke ape , bukn aku nk halang kaw ke ape just aku xnk ppe jdy kat kaw sbb aku blum bleh trima smua nh . aku blum bleh prcye si capital N tuh , sush tok aku prcye dy mcm mne aku prcye si capital A tuh btw aku mnx maaf law kaw trase ke ape . aku just sygg kn kaw je bff .

okiee , tuh je story psl bff . 

third story .

to capital A .

weyhh ! law kaw bce post nh kn . thnks sbb kaw baik gn aku , thnks sbb kaw lyn aku baik smua . aku xtaukk mcm mne agg nk ucp trima ksih at kaw . kaw gn adeq angkt aku n bff aku smua bnyk sgt tlgg aku . aku just bleh ucp trima ksih bnykbnyk weyhh ! aku sygg kaw jgk capital A <3 .

okiee , tuh je . last story 

story tok ary nh .
at skola tdy okiee je . nmpk capital F , ouh sgt epy mehh . hahaha :D . capital F ! awk sgt cute mehh lgg lgg law aku syum . ouh , cairr sye :) . eh ! da da , ckup ckup kngg mlalut pulk . lps tuh bljr bljr * budak baik kn :) then balik g tman eika jmpa abgg trangkt dy then balik . tuh je kott .

to sorgg kwn aku nh y nk usha adq angk aku agg sorgg tuh .

weyhh ! kaw dgr nh . kaw , jgn hrp dpt usha adq angkt aku tuh . kaw nk cpl gn dy sbb muka dy je kn . jgn hrp larh weyhh kaw dpt dy . kaw xokiee gn dy , aku kakak angkt dy , aku taukk ape kurgg dy . kaw xpyh larh nk usha usha dy , kaw crik je y laen . rmai agg kn , kata BUDAK HOTT  . hott ke ? xan spare tyre kaw xde ? law xde , KAW BUKN BUDAK HOTT LARH  . tpy kaw ngt ea , jgn hpr kaw dpt usha adq aku tuh . kaw ngt tuh .

okiee , tuh je kott story nye .


that all .



p/s : aku mnx maaf law ade sesiapa y trase ke pe :D . 

Terima Kasih Kerana Membaca :)