Tuesday, December 6, 2011

My Superwoman :)

Hye ! Hari nh aku nk kenal kn Superwoman aku :)


  
Sudah tgk picture dekat ats tuh , tuh lah Superwoman aku :) ILOVEHER SOMUCH :* , HEE .
Dy mak , dy segala nya :) tnpa dy hidup jdy xtntu hala ouh . iloveher :) 
THAT ALL .




p/s : Fake relationship :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, December 2, 2011

Story mory :)

Hye ! hari nh aku nk story mory . 

First .
To org y melawat blog aku y xbrapa nk lawa nh . okay , sorry if you all rasa aku xlyn jejak y you all tinggl kn tuh . aku layan tpy dont know mcm mne nk tinggl jejak aku dekat you all . setengah nye de shout box tuh . jadi aku story kat blog aku , harap xterasa hati lah ehh :) btw  really sorry if terasa lah :) btw thank you so much sebab you all lapang kn masa dgn baca blog aku nh mski pn kdg kdg story aku mnyakitkn hati org lain lah . sorry lah ehh btw thanks visit my blog :) .

Second .
Tgk background aku nh , da tukar kn :) mcm mne ? xlawa pn kn :) tpy nk buadd mcm mne , aku nh prngai cepat jemu , sebab tuh aku tukar background blog nh . HAHA , purple tuh buadd aku gila :)

Third .
Tuisyen . no ! aku xnk masuk tuisyen lagi . xde kwan , aku nh bukan prmah mne pn . malu aku tahap tinggi melampau , aku xnk masuk tuisyen tpy mak aku da sibuk crikcrik tuisyen untk aku . Oh My Mine ! aku xnk masuk tuisyen lah . err 

Last .
Beg skola untk thun depan da pn beli , awal awal lagi mak aku da suruh beli . takut jdy mcm thun lepas , last minit smpai kasut y mcm aku nk xde tpy thun nh aku dgn adik aku da mcm kembar . beg sama wrna purple gi tuhh :) , kasut pn nk sama tpy adik aku xde saiz :( kesian dy . 

THAT ALL .


p/s : dia da hott skrg , mne nk tegur aku . puihh lah !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, December 1, 2011

Prihatin :)

Hye ! story kali nh psl prihatin :) 


Aku xfaham kenapa rmai blogger y aku follow then dorg follow aku balik kebanyakkan nya tukar url blog . aku bukan nye nk busybody or what lah , aku taukk tuh hak korg nk tukar url blog tpy aku sebagai follower korg , aku xdpt nk baca update korg y baru :( . aku just cerita je , if kau kata aku busybody sama hang punye life . hang salah , aku cerita sebab aku xnk kau cerita sorg sorg lah , hang tukar url baru , follower hang y lain xdpt baca update hang y baru . 

THAT ALL .



p/s : Usha adik dulu kalau nak kakak dy , pehh ! terbaikk .

Terima Kasih Kerana Membaca :)