Sunday, November 20, 2011

Nobody care about me :)

Hye ! story xde siapa kesah pasal aku :) . nk taukk ? jum baca :)

hm , xde siapa lagi da kesah pasal aku sebab apa y aku lalui xde siapa nak kesah pn . bukan nk mrah or what lah tpy aku just story if kau terasa , maaf ye :) .
first .
time birthday aku , org first wish adik aku oyot . last year izlan . aku ingat y first je sebab aku sayang dorg dua :) HAHA . bukan mcm tuh , y kedua smpai 13 aku ingat jgk tpy sakit hati kodd . you know why ? thun nh , aku dtg sekola . xde siapa wish pn :) sebab dorg lupa :) best kn . HAHA , da nk balik bru lah msing msing wishh sbab kntoi , tgk dekat notice board dlam kelas mcm apa nth . kenangan y aku xdpt lupa kn :)
second .
duit RM100 y PM bagi , mak and ayah aku nk pegang duit tuh . aku nk amik sendiri , xbgi ny . dorg y prgi amik . hm , aku bru nk amik sikit duit tuh beli brg y aku xde , nmpk ny xde lah aku merasa . mak aku dy nk belikn aku brgbrg skola , byr duit tuisyen utk bulan prtama , smua ny buadd brg skola . aku xmerasa nk pegang duit sendiri , ayh slalu bgi aku setiap bulan RM50 . tuh pn aku mne ade pkai sgt , bru nk pkai sikit mula lah dy ' brcerita ' . hm , aku tgk setengah budakbudak fb y dpt duit tuh , dorg enjoy kn duit tuh . aku nk pegang pn xdpt :) .
last word , aku nk mnx maaf if post kali nh buadd kau terasa nk mrah or what sama aku . aku mnx maaf lah ehh :) 
THAT ALL .



p/s : hang dengan couple , dorg sweet sweet aku sorg sorg . ape celup ?

Terima Kasih Kerana Membaca :)