Saturday, November 26, 2011

Best Friend :)

Hye ! story psal bestfriend aku y aku syg bgai nk rak :) HAHA

 Picture nh hari trakhir skola and last time meet sblum amik buku 15/12 . kalau xsilap aku lah , xnk ckp bnyk . check this picture :) 
 Picture nh aku dgn si bambam aku :) SITI SHAFIKA BT SHAMSUDDIN :)
  Picture dekat atas nh pulak :
1. picture zaharah dgn azrin :) budak baru kelas aku untk thun nh . 
2. special sikit , tuh aku dgn huny bucuk aku lah :) miss you :/
3. picture all mmber zaharah :)
 
Picture nh pulak , aku dgn uchuk aku :) . just kwan je , xpnah lebih or kurang .


THAT ALL . 


p/s : Capital B, sorry saya tercurng dgn awk dulu tpy skrg da xlagi . hnya awk je :) always miss you , hope you happy dekat sana :')

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, November 20, 2011

Nobody care about me :)

Hye ! story xde siapa kesah pasal aku :) . nk taukk ? jum baca :)

hm , xde siapa lagi da kesah pasal aku sebab apa y aku lalui xde siapa nak kesah pn . bukan nk mrah or what lah tpy aku just story if kau terasa , maaf ye :) .
first .
time birthday aku , org first wish adik aku oyot . last year izlan . aku ingat y first je sebab aku sayang dorg dua :) HAHA . bukan mcm tuh , y kedua smpai 13 aku ingat jgk tpy sakit hati kodd . you know why ? thun nh , aku dtg sekola . xde siapa wish pn :) sebab dorg lupa :) best kn . HAHA , da nk balik bru lah msing msing wishh sbab kntoi , tgk dekat notice board dlam kelas mcm apa nth . kenangan y aku xdpt lupa kn :)
second .
duit RM100 y PM bagi , mak and ayah aku nk pegang duit tuh . aku nk amik sendiri , xbgi ny . dorg y prgi amik . hm , aku bru nk amik sikit duit tuh beli brg y aku xde , nmpk ny xde lah aku merasa . mak aku dy nk belikn aku brgbrg skola , byr duit tuisyen utk bulan prtama , smua ny buadd brg skola . aku xmerasa nk pegang duit sendiri , ayh slalu bgi aku setiap bulan RM50 . tuh pn aku mne ade pkai sgt , bru nk pkai sikit mula lah dy ' brcerita ' . hm , aku tgk setengah budakbudak fb y dpt duit tuh , dorg enjoy kn duit tuh . aku nk pegang pn xdpt :) .
last word , aku nk mnx maaf if post kali nh buadd kau terasa nk mrah or what sama aku . aku mnx maaf lah ehh :) 
THAT ALL .



p/s : hang dengan couple , dorg sweet sweet aku sorg sorg . ape celup ?

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, November 18, 2011

Happy bornday !

Hye ! story psal HAPPY BORNDAY  .

HAPPY BORNDAY kwan aku . hm , aku xtaukk betol ke birthday dy ahad , 20/11 nh . aku story awl sebab aku takut xsempat nk story .

To kau , zarif aizat .

HAPPY BIRTHDAY ! HAPPY BIRTHDAY ! AND HAPPY BIRTHDAY ! smoga pnjng umur and murah rezeki . aku xharap pn kau baca post y aku buadd nh . aku nk mnx maaf if aku ade buadd slah dgn kau , aku xharap pn kau maafkn :) btw HAPPY BORNDAY dear :) . aku wish awal nh sebab aku takut aku lupa o what . sorry xde hadiah dari aku :) 
last word from me to you , HAPPY BORNDAY MUHD ZARIF AIZAT !


THAT ALL .


p/s : happy bornday :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, November 17, 2011

Mengarut tpy mgharap , mcm mne tuh ? :)

Hye ! post kali nh mgarut sikit :) 


Post kali nh mgarut btw psl mmpi aku y mgarut tpy mgharap :) puihh ! HAHA . shh ! jgn cerita dekat siapa siapa pn , malu >.<  . cehh ! hm ,  dalam mmpi aku tuh , boleh pulak aku mmpi couple dgn budak cina . haiyaa , aku nh xde lah lawa mne pn btw kata pn mmpi kn , rasa kelakar pn ade , couple dgn budak cina ?? pelik je aku rasa , HAHA . okay nama budak cina tuh alan . ouhh , kelakar kodd . dalam mmpi tuh , boleh pulak school sama , kelas sama . haiyaa , sweet lah dalam mmpi tuh , da xmau cerita bnyk sgtsgt nanti kang da meraban pulak :) tpy history aku ckp mmpi tuh mainan tidur je so aku just cerita je sebab aku tgh rajin nk update blog :)

 THAT ALL .


p/s : baby ! jgn cepat sgt terpengaruh ehh , aku syg kau lah :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, November 15, 2011

School holiday

Hye ! holiday sudah brmula :)


Holiday da brmula , patut rasa happy tpy aku rasa boring je . asyik tgk tb , online , blog , text and tido . tuh je y aku buadd selain dari mkn , err . nk keje , mak kata xprlu lagi . so dduk rumah mcm org gila , pehh ! nasib baik belum gila lagi , mereng je ade sikit :) HAHA . hm , kwan smua ade hal masing masing , nk lepak rumah smua jauh jauh :) . err , holiday nh xtaukk lah nk buadd apa . hm , nk hang pn tnggu masa y sesuai but xtaukk lah bila . hm , sekola je lagi bgus dari dduk rumah . grr 


THAT ALL .


p/s: pavi , boring kodd .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, November 11, 2011

Sudah cukup satu bulan .

Hye ! 11.11.11 tarikh cantik bgi org lain .
 
Bgi aku , 11.11.11 cukup satu bulan aku dgn dy da xde pape :) . rindu dy kodd tpy nk buadd mcm mne da xde jodoh , hidup msti diterus kn :) . kdg kdg ngis jgk tpy kwan kwan ade , dorg ceriakn hidup aku dgn mcm mcm ragam :) that why aku syg kwan kwan aku :) and xlupa adik angkat aku y bnyk sgt dgr mslah aku trutama oyot :) dy bnyk dgr mslah aku , mgkin sebab dy single lagi and xde gf , mgkin sebab tuh kodd dy bnyk masa nk dgr msalah aku , klau dy da ade gf msti xde msa nk dgr mslah aku . hm , pape pn hidup msti diterus kn :) .

 THAT ALL .
p/s : fahrin ahmad , aww aww .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, November 8, 2011

For you my bestie :) .

 hye ! post nh untk bestie saya :) 





da tgk smua picture at ats tuh , picture tuh smua untk awk my bestie :) . picture time saya rindu sama awk lah :)



THAT ALL .




p/s : i miss you , hope you read :) . no edit lah , original :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)