Saturday, October 29, 2011

Update Part 3 .

Hye ! update part 3 . smbungan part 2 lah kn , 

first story .

knp aku asyik update je kn , sebab mak aku xnk belikn modem bb y baru . if aku online pn guna fon je , mne boleh nk update blog . so aku rasa lepas nh jarang sgt aku update blog . aku akn rindu nk update blog nh :'( .

second story .

aku gado dgn gemok aku :'( , dont know lah why kn . sejak exam brmula nh , aku jarang sgt rapat dgn dy . slalu rahsia kongsi brsama tpy sejak exam da xde lagi rahsia brsama :) . miss you lah syg :'( , kesian at kau , kau text aku then aku never rply text if kita tgh gado kn . really sorry dear . hm , nk tgk text dy bgi ,
24/10/11
11:54:27 am 
aku dpt text dari dy ,

anje . i'm sorry if i had do something make you hurt or dissapointed :') anim tahu anim tak rapat dah dgn anje mcm dulu . coz anim tahu sape anim dimate anje skrg . anim tahu anim rapt dgn fatin , and i'm sorry about that :( hmm if anje tak prlukn anim lagy . anim paham . segala galanyaa dah brubah kan ? anim doakn anje bhgia dgn membe anje yg rapat dgn anje . anim minta maaf if ada salah . and anim tahu anim bnyk buat salah kat anje :') halalkn makn minum anim slama anim dgn anje :'> thnks for evrything , apa apa pun anje tetap sahabt anim dunia akhirat :') iloveyouu :* :* :* :) takecare , byee <3 :'>
*anim harap dihati anje masih ada ruang tok anim tebus salah anim :'] 

pnjng kn text dy :) , dy klau brgado dgn aku text msty pnjng pnjng :) btw iloveyou lah syg :) 

third story .



picture nh sbnr ny just suka suka je , name budak dalam picture nh amir and be secret lah kn kenapa aku tulis nama amir tuh , HAHA . 

 and budak dalam picture nh , my old friend . dy pindah skola masa naik tingkatan 2 , KHAIRUL HAFIZ BIN SAAD .

Last story .

kblakangan nh , asyik tido xlena je . dont know why , mgkin sebab demam kodd :) . btw miss all friend aku :) , xsbr nk skola . gosip and evryting lah :)


That all .



p/s : sorry if crita update aku nh mcm brterabur , HAHA .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, October 15, 2011

Update Part 2 .

Hye ! tngok tajuk tuh , update part 2 . smbungan update part 1 . 

Update Part 2 .
kwan .

okay , kblkngn nh . aku lebih kn dy dari kau , kau prasan ke x . aku xtaukk lah kn , okay . if kaw prasan lah . aku nk mnx maaf  sgtsgt sebab da xrapat sgt dgn kau da . ye lah if aku ad problem , aku da xstory dgn kau da kn . really sorry sayang , aku tetap sayang kau ♥ .




History .
Trima kasih :)

aku da taukk smua ny , trima kasih for 3 week . trima kasih lah , aku akn pdam smua ny dekat hati aku dengan otak aku nh . xde guna ny lagi lah kn , aku da nmpak . hati kau bukn milik aku , so life must go on . kau take care , trima kasih jdy y ke 7 dlm hidup aku . trima kasih utk sgala ny lah , your cry , your love , your credit text and call , jnji kau . trima kasih ats smua ny :)



That All .




p/s : siapa history aku ? rahsia lah , da jdy history daa  

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Update Part I .

Hye ! da lma aku xupdate blog nh . brhabuk da rasa ny . bnyk bnde nk stroy . okay ,

first story .
exam .

exam mmbunuh aku , 2 week exam . err , mmbunuh sgtsgt . org exam aku brangan , ishh . nth lah , ape nk jdy pn xtaukk nh .

second story .
kwan bru .

sbnrny da lama jdy kwan aku tpy baru skrg aku nk story psal dy . 
nama dy WAN MOHD AZRIN BIN WAN ZULKIFLI  , dy nh rjin dgr problem aku . mne aku prgi msty dgn dy , aku selesa kwan dgn dy :) tpy xtaukk lah dy , selesa ke x kwan dgn aku . dy nh pndai simpn rahsia , relationship aku dgn dy just fake je :) . BEST FRIEND FOREVER .

last story .
hidup mesti diteruskn .

hidup aku mkin bhgia , cehh ! kwan kwan bnyk bhgiakn aku :) tpy aku xtaukk lah aku nh bhgiakn dorg ke x ? HEHE . ppe pn , BEST FRIEND FOREVER .




That all .




p/s : trima kasih , weyhh !




Terima Kasih Kerana Membaca :)