Monday, August 29, 2011

Ksian kaw , syg . hm

Hye ! story nh untk someone larh , spe dy ? RAHSIA :) .


klu sikit larh ea .
1. Girl sudaa semesti ny xkn boy kodd :)
2. Kuat mkn :)
3. Dy ade PUJAAN HATI !
4. Tuh je larh klu ny . xnk bgi taukk bnykbnyk nty kntoii sudaa :) HAHA .
okiee , 

To someone tuh .
insyaallah if umur aku nh pnjng kn . aku akn tunai kn ape y kaw maukk if aku mmpu untk tunaikn :) happy x ? HAHA , ppe pn aku hrp kaw sudi amik ape y aku nk bgi dekat kaw nty , AMIN ! 
hm , bngga x dpt kwan mcm aku ? cehh , puji diri sendri pulak . HAHA . ppe pn aku nk kaw taukk , ape y aku buadd aku buadd dgn hati y ikhlas xmnx kaw blas o byr balik ape y aku buadd . aku just nk kaw happy , smiley je . okiee , 


That all .




p/s: aku nk kaw happy , taukk ?

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, August 26, 2011

Dpt duit raya !

hye ! story kali nh aku dpt duit raya :)


Aku dpt duit raya , guru klas y bgi sbb aku dpt full time bulan puasa nh mean dtg xde cuticuti larh kcuali ary sbtu ahd n ctew skola :) . lagi pn if aku dduk at rumah bukn buadd pape , baik dtg skola kn . bljr , meet kwn , tgk kembr :) HAHA .

To cikgu .

Thnks sbb bgi saya duit raya , bnyk mne pn xkisah larh y pnting dmmafkn slh silap bukn kmewahan y dikejar :) . ppe pn , thnks to my ckgu :) .


p/s : pkai lens mata cpt rosak , btol ke ? hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, August 22, 2011

Untuk kaw , kwan !

hye ! story kali nh untuk kwan aku :) .

Hm , aku buadd post nh awl sbb takut xsempt nk update .
Okiee , nama kwan aku nh Siti Shafika Bt Shamsuddin . umo dy daa msuk 16 thun daa . aku mula rpt dgn dy , last year ( dy ngt ke x ) . dduk sblah sblah je last year . mcm mcm aku gosip dgn dy , HEHE :) tpy aku happy dpt kwan dgn dy . prngai bruk dy , pehh ! xpnah dbuadd org pn tpy aku xnk ckp . nty malu dy :) ppe pn sape kwan dgn dy sure HAPPY ! HEHE . okiee , brbalik pda tajuk post aku kali nh .


TO SHAFIKA !
law kaw baca post aku nh . aku nk ckp at kaw HAPPY BIRTHDAY ! smoga kaw pnjng umor then kekal dgn ehem ! ehem ! kaw tuh :) . sorry larh weyhh , hadiah xde . law aku tnye ape kaw nk , sure kaw mnx mcm mcm pnye kn :) HAHA . ppe pn , happy birthday weyhh ! aku doakn kaw , dpt smua bnde y kaw nak , k ? amin .




p/s : untung larh kn mndi dgn tepung :)
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, August 20, 2011

Update .

Hye ! bnyk bnde nk story .


First .

Lisan bm mmbunuh aku . err ! bnci buadd lisan bm . hate it . err ! tpy bgus jgk sbb skurg ny hilng sikit rasa malu aku bila jmpa org ramai :) HAHA .

Second .

Aku tukr number bru daa , hm . xkisah larh jnji youth club :) , HAHA . hm , nk tukr celcom tpy mmbe xbnyk pkai celcom . so pkai larh maxis kakak pnye :) , nsib baik dy daa xpkai number tuh . HAHA . 

Third .

Xpyh larh nk bajet good good dpn aku , meluat larh aku tgk prngai kaw . mnyampah , taukk x ? hm . skg kaw daa rasa kn ape y aku rasa , mcm mne ? sakit x ? hm , tuh bru sikit weyhh ! aku xbuadd pape tpy org lain y buadd at kaw mcm mne kaw buadd at aku . rasa kn larh weyhh ! 

Last story .

Raya nh , mcm mcm nk beli . err ! law jdy ank pm pehh , pokai bpk aku . HAHA . ppe pn , beli mne y dpt larh kn . 


That all .



p/s : ank angkt ? hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, August 14, 2011

Seminggu je tinggal , hm .

hye ! nk story psl tnggl seminggu je lagi . hm .


Pning pning , mnggu depan daa kena tukar number law xprgi maxis center . hm , tukr number lagi . rasa berat hati nk tukar  . tpy xde sape nk bwk prgi maxis center sbb maxis center bukak hari keje je law xsilap aku . hm , tension nye . daa larh number youth club . hm . tension tension ! hm , law pkai celcom . nk text dgn kwan susah larh , bpe sen kena trik . hm , tension nye . err !



that all .



p/s : untung larh dpt handphone , hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, August 7, 2011

No title :)

hye ! story psl dpt tgk arwah nenek :( .


hm , kira kira tgh hari tdy larh aku prgi tgk ' rumah arwah nenek ' . hm , rasa nk ngis je tgk 'rumah arwah nenek ' tpy aku cover larh kn . xnk tnjuk pape pn , buadd buadd okiee :) . HAHA . ppe pn rindu nk dpt ksih syg dari sorg nenek , hm :'( .


that all .




p/s : my mom say , law kita ( budak skola ) baca nama arwah at batu nesan , otak kita ( budak skola ) y baca tuh jdy benak . btol ke ? hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, August 5, 2011

Hm , ingat kaw benci akk .

hye . story psl aku bru trsedar . hm 


hm , diq . akk ngt kaw bnci akk . really sorry . hm , akk sriyes ngt adq daa bnci at akk tpy rupa nye still sama mcm dulu . hm , akk just nmpk luaran je tpy hati ... hm , hrphrp xde larh y mcm akk fikirkn . hm , akk rindu dgn kaw larh syg :( . daa lama xborak mcm dulu . hm , really sorry sygg :'( . hm , ppe pn hrp kaw bhgia , akk bhgia bila kaw bhgia syg :) .




that all .






p/s : hm , bru trsedar . maaf adq :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, August 3, 2011

Update .

hye ! lama xstory kn .


first .
bb bru byr :)
bb aku umah aku nh bru bayar ( bru larh jgk kn ) , tuh y lama xupdate . ppe pn miss my blog :) .

second .
mlas pnye psl .
aku mlas nk update , HAHA . sbb bb daa byr tpy lmbt mcm siput tuh y mlas nk update sgt larh kn . 

third .
jgn trlalu prcaya dgn seseorng :) .
hm , jgn trlalu prcya dgn seseorg sbb org y kita prcaya tuh , kdgkdg bleh tikam kita dari blakang . hm , ppe pn brwaspada larh kn :) 

fourth .
bila puasa .
bila puasa je , aku msty ngt ' hm , arwah nenek n atuk msty nmpk aku kn ' ouh , knp aku ckp mcm tuh . sbb aku xpnah mngenali dorg sprti org lain . org lain untung ad nenek n atuk lagi o pnah brckp dgn nenek n atuk  tpy aku xpnah pn :( .

lastly .
to sorg budak nh .
hm , nama dy rahsia larh kn . ppe pn , eh ! budak . awk comel larh , kita bru nmpk kecomelan awk time baca yasin ( ary jumaat lepas ) . walaupn hitam manis tpy awk comel larh :) . ppe pn , kita malu larh nk tgur awk , budak sebab kita nh 16 awk tuh 15 kng org fikir lain . kita just ckp awk comel xbrmksd lain pn . hm , bia larh awk xtaukk kn :) .

update untk hari nh .
exam .
hari nh exam , pehhh ! trbaik kodd . seni nth mcm ape , tasawwur okiee :) , bm okiee tpy bila time sains ustzah ckp ' law kamo meniru batal puasa ' . mula mula takut jgk , last last da fed up tiru je :) . ouh , sgt baikk . HAHA .


that all .


p/s : syg , kesian kn tgn kaw kena conteng dgn aku , HAHA . pdan muka :) .

Terima Kasih Kerana Membaca :)