Thursday, June 30, 2011

skola .

hye ! story psl skola tdy .

skola tdy ? best gle . aku suka , time ps 3 masa mean 10.15 - 12.00 . ckgu xdtgg , pehh ! pesta larh kelas , HAHA . pesta ny , debat . dorgg sibuk nk tiru mcm dalam ctew juvana tuh . budak sungai rakam debat dorgg , haishh . budak sungai tuh , memang xde keje :) . hm , aku dgn huny dduk tgk je dorgg berdebat . kelakar pn ade jgk , haishh . ppe je larh , jnji happy . HAHA , ppe pn kelas tdy bising . like ! HAHA .


that all .





p/s : i miss your voice , bam :( .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, June 29, 2011

sbr ea kwan .

hye ! story psl bff aku sorgg nh . hope dy bnyk kn sbr .


bff , kaw sbr ea . aku taukk susah untk kaw tempuh dugaan y dtgg . aku hrp sgt kaw bnyk kn sbr , aku taukk senangg je ckp sbr tpy aku xfaham , aku xrasa ape y kaw lalui . hm , aku ade disisi kaw bila kaw prlukn teman . aku hrp kaw sbr . aku n bff lain ad at blkngg kaw , jgn risau . walau ppe pn trjdy kita smua tetap bff . kaw jgn risau , okiee . 


that all .






p/s : Best Friend Forever :D .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, June 28, 2011

thnks awk .

hye ! story kali nh untk dy :D .

hm , awk . thnks sgt sbb awk dgr msalah saya . hm , saya sygg awk taukk :) . awk larh bf n kwan y trhebadd . awk dgr mslah saya walaupn awk bz :D . hm , awk ! saya rasa lega sgt lepas cerita mslah saya at awk . rasa hilngg sgt beban at kpla . thnks ea abie :) ily .


that all .





p/s : thnks make my life better than past .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, June 27, 2011

update .

hye ! da lma aku xupdate blog .  rindu rindu :)

first story .
skola .

skola , okiee okiee je . aku kena siap kn diri dgn oral . eh , hate it ! haishh . bljr aku mkin nth kemana , aku at kelas fikir nk ttow je :D . ckgu ckp msuk tlinga kiri kuar telinga kanan :D , smkin trukk kn . haishh , ape nk jdy nth . hm , stop psl skola .

second story .
phngg .

dua ary dekat phgg . hm , best larh . hilngg tnsion sikit , mndi air trjun :D . ouh , trbatak pulak , HAHA . ppe pn , best mndi air trjun tpy y xbest bdn aku lenguh lenguh sbb mndi air trjun . haishh , nth larh . 
okiee , stop psl phgg .

last story .
fed up .

aku da fed up dgn smua nh , haishh . fed up sgtsgt , aku bukn tunggul larh . aku jgk ade prasaan . aku fkir prasaan orgg tpy pnah orgg fkir prasaan aku . haishh , fed up ! 

that all .



p/s : bila aku da fed up , smua bnde aku buadd :D .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, June 21, 2011

skola .

hye ! story psl skola .

hm , hari nh skola mcm biasa . hm , huny aku xde . dy prgi kem , ary rabu baru balik . hm , miss her lot :( . miss nk gelak dgn dy . hm , at skola tdy bukan bljr sgt . biasa larh kelas 4 R , bukan slalu penuh if penuh pn awlawl thun je pnuh bila da nk dekat dekat akhr thun , mula larh brkurngn . hm , biasa larh tuh . aman sikit kelas :) hm . 


that all .


p/s : malas nk pnjng pnjng . hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, June 19, 2011

aku akn rindu sama dy nty . hm .

hye ! story psl dy . 

hm , nty msty aku akn rindu sama dy . dy nk prgi kem , aku dduk at kelas nty sorgg sorgg tnpa dy . rehat tnpa dy , gila gila tnpa dy . hm , msty rindu gila sama dy nty . hm , huny ! jge diri tuh at sana . saya rindu sama awk nty . hm , rindu sgt sama kamo ! 

that all .



p/s : huny bunny .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, June 18, 2011

oral .

hye ! story psl oral bi aku .

aku nk buadd , ary nh . aku dtgg larh tpy kertas untk oral tuh aku xde , aku nk crikk tpy tkt teacher xnk , kngg buadd pnat je aku hafal . so tdy dtgg skola , mnayang muka je larh :) tgk dorgg buadd oral . y dtgg pn xrmai , 6 orgg je . 3 laki , 3 ppuan . y lain , ghaib :D . haha . ghaib ke mna nth . aku pn xtaukk :) . kiela oral dy da siap , so bebas larh dy tnggl bm je . haishh . ppe pn , aku kena hdapi jgk oral nh . xbleh nk lari .


that all .



p/s : awk , saya rindu sama awk :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, June 17, 2011

story story .

hye ! story kali nh bnyk sikit larh kn .

15/06 ( rabu ) 

rabu ? hari y plingg tension bagi aku . err , xske . at skola , mula mula bleh pkai baju pj dari awal pagi smpai balik then da xbleh lagi pkai mcm tuh . kena bwk baju skola dari rumah , pj ny da larh satu masa je . err , jgn hrp nk bwk baju pj lagi lepas nh . nth pape nth , slah orgg lain . satu skola mean pljr ny kena bwk baju skola bila time pj . err , sengal je . 

16/06 ( khamis )

aku prgi tgk wyngg dgn hanim , acap , aziq , aina n qayum . mula mula ngt nk tgk ctew 3,2,1 cinta tpy kena tggu lama sgt , so trpkse larh tgk ctew kl gngster . ctew tuh , best larh jgk kn . tgk mula 3.15 dtgg 2.30 lbih mcm tuh . bapak lama , tpy ada kwankwan smua xde larh lama sgt :D . ppe pn , best larh dpt date sama hanim . xpna dpt date sama dy at luar skola , slalu ny at skola je . ppe pn , best larh dpt gilagila sama dy :D . 

17/06 ( jumaat )

jumaat ? ary nh tngkp gmbr untk mjalah skola . smua kelas larh , so bljr pn xsgt larh . tuh aku plingg suka larh kn ,  haha . ppe pn , rindu sama adq aku tuh . miss him so much :( , lama xnmpk dy , really miss him :( . 


that all .


p/s : aku smkin xfaham dgn kluarga aku :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, June 14, 2011

xpuas hati sama kaw .

hye ! story psl aku xpuas hati dgn sorgg ppuan nh .

dlu kaw y crik psl sama aku , bila aku da bnci kaw . mula larh , nk mnx maaf . dari dulu asl xnk mnx maaf , knp skunk nk mnx maaf ? xpe larh , aku xnk susah kn kaw at sane . aku maafkn kaw tpy jgn pnah hrp aku nk tgur kaw ppuan . urm , ppuan . asl kaw kurngg pndai sgt ? ishh , nth larh . kata msuk klas akaun tpy knp kaw kurgg pndai sgt ? kaw fkir larh , law dy kwan baik aku dgn bff aku asl dy mnx number bff aku at kaw ? kaw pn kurgg pndai sgt asl ? ishh , aku bengang sama kaw ppuan . bajet msuk klas pndai tpy otak kaw . ishh , nth larh . mlas nk ckp . da larh , ppuan . xpyh larh nk antr text mcmmcm at aku , sikit pn aku xtrmkn sama kata kaw larh . err , aku bnci sama kaw . urm , kaw xpyh larh sruh haziq pjukpjuk aku . kaw ngt aku xtaukk kaw y sruh haziq pjukpjuk aku . aku bukn kurgg pndai larh weyhh . aku taukk smua tuh kaw y sruh , err ! aku tgk muka kaw pn , xingin larh lagi kaw mnx haziq back up kaw . kaw ngt law haziq back up kaw , aku trima larh , baik dgn kaw , errr ! tlgg larh , jgn harp larh weyhh ! aku xingin pn . 
urm , ppuan ! bla kaw dari hdup aku . aku benci sama kaw .

that all .




p/s : jgn ngt aku xtaukk !
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, June 13, 2011

skola :)

hye ! story psl skola slps 2 mnggu brcuti larh kn :) 

bgn pagi 6.15 excited larh nk prgi skola :) n siapsiap prgi skola . hari ny hari isnin so prhmpunan . err , bnci aku bila prhmpunan . da larh dduk at lntai n tdy bleh pulak budak kelas aku da dtgg lmbt , bleh trus mnyelit dduk da aku duduk sikit je . xdpt nk brsila pn :( , err . pagipagi je da bgi sakit hati orgg . ape larh punye kwan . err ! nsib baik larh prhmpunan xlame , xde larh aku sakit bontot sgt :) tpy mmg sakit hati larh aku dpt dduk sikit . err ! bnci kaw budak . da hbis prhmpunan msuk kelas , letak beg dalm kelas n mrayau mcm orgg gle :) . haha , tuh aku plingg suka larh kn , haha . da puas jlnjln , msuk kelas n dgr ckgu terangkn psl kerja ape nth , aku xngt :) . tgk bru brpe jam tnggl kn skola , suda lupa :) so baik ini budak , haha :) n abz rehat jlnjln lagi , bljar then balik :) tuh je . urm , pkre plingg best tdy at skola bagi aku , dpt date sama dy :) stelah 2 mnggu xde jmpe dy . dpt date , miss her :) . aku nk hug dy , tpy malu ouh tkt orgg ckp les . eee , i'm not les okiee . ppe pn , miss her so much larh :) .

that all .


p/s : bingung . xtaukk nk buadd kputusan , hrp kputusan y aku buadd nty adalah trbaik :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, June 12, 2011

ctew time gado dgn huny :)

hye ! nmpk title tuh , aku nk ctew skit larh time gado dgn bucux aku sorgg nh tpy cuma dalam text je larh kn :) okiee , story brmula .

ehem , ehem ! huny abs larh . anje ctew :) bia kamo malu sikit :) aw aw . okiee , huny aku nh nme dy NURATIEQAHHANIMANUAR . aku law gado dgn dy mmgg xlame larh kn :) sekejap je nty baik larh . time gado dgn dy , psl ary rabu y dy xdpt ikut tuh .
dy send text awl pagi tpy aku lupa ape dy tulis n text tuh pn aku da trdelete :( .err ! xpexpe . 

9/06 05:44:39 pm 
dy send text lagi sbb dy bgi text at aku , aku xrply . mrjuk larh kata kn :)
hanim : maaf ganggu anje :') anim tahu anje mara , tape . anim layak kena mara :') anim kn pentingkn diri sendri tak penah pkir psal anje . its sokay . anim just nk ckp minta maaf tak bgtau awl awl . hm takecre <3 iloveyouu :'* byeee :') .

urm , bgi tuh larh text y dy send dekat aku :) ksian pulak aku dekat dy time tuh , tpy mrjuk pnye psl aku buadd bodo je dgn text y dy bgi :) kesian kaw , sygg :) .

besok nye , 10/06 tgh malam pkul 12:46:12 am .
dy send text lagi , aku xttow lagi time tuh . aku bce tpy aku xrply , jht btol aku buadd dy mcm tuh . pnjngg text dy send . pnat dy taip tpy aku xrply , msty dy sedikit kcewe sama aku :) .

hanim : err , anim nk ckp smething . anim untung ada bff mcm anje sbb ape yg brlaku anje tetap dgn anim . kdg kdg kita gado tpi kite berbaik gak nanti . anim nk anje tahu anim sayang anje . anim harap anje pun sayang anim . hm tade perkataan yg bole ungkap betape sayang anim kat anje . and lagy satu , anim doakan yg terbaik tok anje :') happy selalu k . iloveyou honey :'* takecre . goodnight <3 byeee :') 

urm , pnjngg kn text dy bgi . leleh jugak air mate aku bce text dy , aku buadd dy mcm tuh . dy bgi text aku buadd bodo je . kesian same kaw sygg . tpy really sorry sbb buadd kaw mcm tuh , ppe pn anje pn sygg kn anim jgk taukk . iloveyou more than you love me :)

10/06 dekat pukul 6 jgk larh , aku dgn dy berbaik tpy text y aku dgn dy berbaik aku da delete :( . ppe pn , huny really sorry sbb buadd kaw mcm tuh . anje mnx maaf sbb buadd huny mcm tuh :( .


that all .




p/s : jge diri kaw , jgn smpai trpengaruh :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, June 10, 2011

xfaham larh .

hye ! story psl aku xfaham dgn prngai my mom .

bila aku at dlm rumah je .
mak : anje , kluar larh rumah . jmpe larh orgg sikit , jgn asyik dduk dlm rumah je . nty nk crik keje , susah law jmpe orgg pn malu .
aku : diam je , dgr je ape y ckp . 

bila aku da kluar rumah je .
mak : kaw nk prgi mne lagi tuh , dduk dlam rumah .
aku : msuk larh rumah balik . 

aku xfaham dgn mak aku , bila aku dduk dalam rumah dy suruh kluar jmpe orgg . bila aku da kluar je , mrah pulk . ishh , xfaham larh aku . aku taukk dy sruh kluar tuh , nk bgi aku jgn malu law jmpe orgg nty . aku faham itu tpy bila aku da slalu kluar dy sblik nye pulk . ishh , petak aku dgn mak aku nh . xfaham larh , kngg law aku buadd bodo je , xdgr dy ckp sakit hati pulk dy . isshh , btolbtol xfaham dgn mak aku nh . adoii , peningg peningg .


that all .


p/s : aku hrp kaw cpt sedar !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, June 9, 2011

update .

hye ! da brpe ary xupdate sbb aku MALAS nk update . haha :) okiee , story brmula . 
dari
4/06 - 5/06 ( sabtu , ahad )
dua ary tuh xde ppe pn y brlaku , just brtengkr dgn si capital A y buadd aku jdy bahan uji dy . bukn dua ary tuh je , err . mlas larh nk story psl dy , buadd sakit hati je .

6/06 - 07/07 ( isnin , selasa )
dua ary tuh , ttow lmbt bngn awal sbb kena kejut sama arif . dy share mslah dy at aku , aku dgr walaupn ngtk :) . ksian at dy , ppe pn aku hrp dy okiee at sane . 

8/06 ( rabu )
smlm kluar dgn mmbe , ngt nk tgk wygg . lastlast xtgk pn , wygg pkul 2 lbih smua full y ade pkul 4 lbih . bapak lame nk tnggu , buadd kptusan jlnjln cuci mate n makn at kfc . nk snap pic tpy cmera xbwk , eyka bengang je dgn aku smlm . dy nk snap pic brempt , aku buadd hal trgelakgelak lastlast dorgg snap brtiga je larh . ksian at dorgg . ppe pn , smlm first time larh kita orgg kuar brempat tnpe ade bf msingg msingg :) . suke gler larh , msingg msingg xbwk bf :) . haha n smlm  jgk ex aku ttbe call , ajk kluar . aku xbgi jwpan lagi sbb aku da kuar dgn kwan , xan aku nk kluar lagi . ppe pn , aku rse mlas nk kluar dgn dy . tkt trjdy pape ouh :)

9/06 ( khamis )
online ary nh , dgn mood xde . err ! smau sbb dy ! dy ! dy ! aku bru nk lpe kn , dy ngtkn aku . err ! sape orgg nye , mls larh aku nk ckp . sape mkn limau dy trase masam nye :) 

that all . 


p/s : orgg xde mood , mcm nh larh update ny . ppe pn really sorry if xfaham o what .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, June 3, 2011

trima kasih , awk :)

hye ! story ary nh psl dy ! dy ! dy ! arif fadhilah !

awk ! trima kasih sgtsgt ! trima kasih sbb awk xjemu tnggu saya ! awk , trima kasih sbb jdy bf saya , trima kasih sbb sygg saya ! awk , trima kasih sbb buadd life saya lbih okiee . trima kasih sbb hadir dalam hdup saya , trima kasih sbb buadd saya happy ,  awk , trima kasih sgtsgt sbb awk happykn saya bila saya tgh sedih , trima kasih sbb buadd saya gelak ! awk , trima kasih sbb awk share smua mslah awk at saya . saya akn slalu ad dgn awk if awk tgh susah atau sedih . saya akn selalu buadd awk happy ! awk ! if saya xde mood skali pn , awk jgn risau . saya tetap ckp dgn awk , gelak dgn awk ! awk , jgn risau :) awk ! saya xkisah awk nk kwan dgn dy , dy pn prlukn kwan jgk kn :) . saya xmrah awk tpy saya happy law awk nk kwan dgn dy :) . urm , awk ! take care bila dekat sane tuh taw taw . jgn dok gatai at sane ! awk , bnyk kn sbr ,  jgn mrahmrah nty cepat tua :) susah saya :) awk ! TERIMAKASIHSGTSGT  !


awk ! saya mnx maaf sgtsgt , if saya xde dgn awk disaat awk prlukn seorgg teman untk kongsi mslah . saya mnx maaf sgtsgt . awk , saya mnx maaf if saya xdpt buadd awk gelak o xdpt happy kn awk . saya mnx maaf sgtsgt .


that all .


p/s : trima kasih awk ! 

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, June 2, 2011

selsema ! benci nye .

hye ! story psal selsema . err ! aku benci selseme .


urm , dua ary kblkngan nh aku asyik bersin je . err ! xsuka nye . kcau je , xsuka . benci selsema ! nk ckp pn susah , suara sengau je . haha :D ppe pn , jimat skit kdt , xpyh nk gayutgayut . 
haha , aku suka ! yeah :) . 
tpy y xbest nye sbb :
1 . nk ttow susah .
2 . kena rjin mkn ubt if nk cepat sembuh , err ! benci .
3 . kpla pening nk rply text pn susah . err ! 
4 . nk ckp dgn ariff pn susah :( 
5 . tekak rasa pahit , lagi larh xsuka .
6 . asyik bersin je :( 
tuh sbb xbest bila selsema . err ! kcaukcau .


that all .


p/s : thnks huny bucux :)




Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, June 1, 2011

aku da rasa ape y kaw rasa , sygg !

hye ! story ary nh psl aku da rse ape y kaw rasa , sygg ! 

urm , huny ! tima da rasa ape y huny rasa mcm huny break dgn acap . tima pn da rasa taukk sygg , feel like want to died je . bila aina back up dy n dy story smua kenangan tima dgn dy . err ! sumpah ! tima nk ngis  . tpy ego tima kuat ckp , kaw bleh buadd . tima buadd tpy tima xskuat mne nk tempuh smua nh , dy asyik ngtkn tima kenangan dy dgn tima time mulamula kenal . huny ! tima xkuat larh ! tima need you , right now :( . huny ! really sorry . urm , tpy nsib baik arif call tima time tima nk rply text dy pagi tdy . dgr suara ariff , tima da kuat sikit nk tmpuh dugaan nh tpy tima maukk huny skunk nh :( . huny prgi mne ? urm , ppe pn tima hrp dugaan nh , xbrpnjngan . hrap sgt !
okiee larh , tuh je . xnk story pnjgg sgt tkt ade orgg mngadu :D 


that all .


p/s : need kaw larh , huny !

Terima Kasih Kerana Membaca :)