Tuesday, May 31, 2011

Mr . Right ! hope larh .

hye ! story psl Mr . Right aku .

someone ! y mcm kwan terbaik slain my huny ( nuratieqahhanimanuar ) . nme dy muhammad arif fadhilah , dy kwan terbaik dan jugak bf terbaik . aku sygg dy sgt ! aku hnye maukk dy , dy nh kira smua bnde ade at dy . dy pndai bgi nsihat , gedik sikit tpy aku suka , manja dy klah ppuan tpy bila time sriyes dy sriyes . aku sygg dy , rindu dy ! err ! tiaptiap hari aku rse nk dy je , tpy kiela ckp ' mula mula je sygg bgai nk rakk tpy bila da lama gaduh larh , benci larh o ppe je larh ' . tuh y aku tkt jdy mcm tuh , aku hrp kn dy xmcm tuh . xmcm y kiela ckp . law tuh trjdy , aku xtaukk larh , feel like want to died je . harap harap dy xmcm tuh , harap sgt ! harap dy bleh bhgia kn aku bukn buadd aku jdy bhan uji kaji ! mcm seorgg budakk nh buadd at aku . err ! aku bukan bahan uji kaji . aku bljr lupa kn smua bnde psl budak tuh n tmpukn bljr n ariff . 
okiee , tuh je larh story nye .


that all .


p/s : hrp dy y trbaik !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, May 30, 2011

xsngka sgt -.-

hye ! story ary nh , aku btolbtol xsngka . err ! 


aku xsngka sbb ape ? sbb dy ! dy ! dy ! err ! kaw tipu aku ! kaw jdy kn aku bahan uji kaji kaw dgn aina ! aku bnci kaw ! bnci sgt ! aku xsngka kaw snggup buadd aku mcm nh dgn satu sebab HANYA NK UJI SYGG AKU PADA KAW ? perlu ke uji smua tuh , prlu ke ? prlu ke weyhh ? err ! urm , aku sygg kaw sgt tpy kaw uji sygg aku at kaw . aku rse mnyesal sbb sygg kaw . mnyesal :( ! err ! benci kaw , benci sygg kaw , benci smua psal kaw . lps nh , jgn pnah tnye aku knp aku brubah . aku brubah SBB KAW ! kaw y buadd aku jdy mcm nh , kaw plan smua ny dgn aina . kaw dgn  aina sama  je , err ! mnyesal . mnyesal sgtsgt .



that all .




p/s : hrp kaw baca nh :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, May 28, 2011

update .

hye ! da lama rse nye aku xupdate blog . err ! mlas pulk rasa nk update tpy bnyk bnde nk story :D .

16/05 - 26/05 

first story .
exam exam :D .

exam aku ? err ! exam kali nh , bnyk copy orgg pnye :D . baik kn :D . ouh , aku mls nk fkir psl exam da , da hntr pn . tnggu je larh mrkh hncur :D . hahaha . 
okiee , tuh je :D .


second story .

time exam , orgg sibuk jwb . aku sibuk text :D . haha , sengal . dari pagi smpai larh balik , text je . law dduk , mula larh tgk hp . err ! aku text pn dgn ... be secret larh :D . xan tuh pn nk kongsi . urm , nth larh aku bgi taukk sapa dy . 
okiee , tuh je .


third story .
brhnti admire kaw .

aku da brhnti admire kaw , ckup larh slma 1 year a few month aku admire kaw . aku da brhnti admire kaw , brhnti stlker wall kaw , brhnti like status kaw n brhnti jdy gila bila nmpk kaw . aku DA BERHENTI ADMIRE KAW  . ckup larh . aku da mls , fed up . aku da mula kn hidup bru , kaw da xde dalm fikirn aku lagi .
spe orgg nye ? be secret .
tuh je .

forth story .
karak !

smlm , 27/05 . aku tgk cerita karak dgn abgg ipar , akk akk , aku n adq aku . tgk midnight pnye , masuk 1235 tgh mlm abz nk dekat pulk 2 mcm tuh :D . ctew tuh , seram . aku da xnk tgk , cukup skali aku tgk . akhr ctew tuh , sedih pulak . sbb nye pkwe y dy sygg mean nik ( shahir af ) aweq dy zura ( xtaukk nma btol nye ape ) prgi tnggl kn aweq ny sbb kmlngn . aku story sikit je larh , y lain tgk sndri . haha :D .

okiee , tuh je .

last story .
adq angkt .

aina ! akk rindu sama kamo :( , smlm akk mimpi kaw taukk . rindu sama kamo larh :'( . want im with you :( . miss you , miss you !! aina ardini , rindu sama kaw !


that all . 


p/s : mak ! byr larh bb :( .


Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, May 20, 2011

imy larh :(

hye ! ary nh mod aku ttbe miss at sorgg budak nh . aduhh , imy :( .

to adq angkt .

if kita bru je brngkt angkt nh , akk rindu kamo larh :( . nk jwb exam trngt at kamo larh . adoii , kes parah :D . akk rindu kaw larh . since kita baru je kenal , akk rse da lama sgt kenal kaw . bff akk pn ckp kaw seorgg budak y baik . aw aw , adq angkt aku tuh y dy puji :D . kembangg pulk , haha . ppe pn , adq ! akk rindu kaw glegle larh . rindu nk im degan kaw :( , rindu rindu . err -.- 
adq , akk rindu kaw taukk , mnyesal xsudaa bila trlupa mnx 6ber hp kaw . aduh aduh ! rindu . ishh .

that all .



p/s : akk rindu sgtsgt :( .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, May 19, 2011

update update .

hye ! ary nh aku nk update sejak brape ary aku xupdate .
okiee , aku ctew sekdar y aku ngt larh :D .

13/05 - 14/05 

time besday aku , aku xdpt free call , err . bengangg je . pkul 12 mlm lbih kurgg larh adq angkt aku , oyot . dy orgg first wish aku , siap nnyi lagi . ouh , so happy larh n orgg kedua adq aiman , dy just send text ' hapy burfday akk , smoge pnjng umo n murah rezeki , love u so much kak' . ouh , shoa shweet sygg :D . lps smua tuh , aku pn ttow . bgn pagi prgi skola , smpai je at kelas syuhada wish aku happy besday . aku pndgg dy sambil snyum :) . masuk kelas truk begg n prgi at fatin slam dy ( prkara biasa ) lps tuh kila dy , dy nnyikn aku lagu happy besday . ouh , shoa shweet . aku suka :) n fatin , aida n yana ckp happy besday at aku . prgi bacaan yasinn lps tuh msuk kelas otw nk masuk kelas , dua dua eykin n atika wish aku slamat hari jdy . aku pn ckp larh thnks . pndek kn ctew , balik tuh . hanim pulk wish aku epy besday . orgg y trakhir wish aku ialah arif . dy wish sblum msuk 14/05 mean sblum pkul 12 , dy da wish . happy besday siap nnyi :) . shweet . aku suka :) . urm , hadiah besday aku pulk . ayh blnja mkn kfc n bagi witt . witt nye aku belik pncil case domokun , kakak aku y second blnja beg duit domokun n abgg ipr aku bagi perfume , wnggi ouh . aku suka :D . 
okiee , tuh je time besday aku .

15/05 

aku prgi tgk wygg , ctew kongsi . lu langsi lu mati . ouh , ctew tuh best n kelakar . aku suka larh . urm , prgi tgk wygg nh pn , abgg ipar y ajk . tgk at jj bukit raja je :) . pape pn , ctew kongsi tuh best larh :) n pada ary tuh jgk larh aziq baru nk wish aku . err ! kata nye jam xbrbnyi larh . slah tetap trikh larh . err ! sengal . law da lupa tuh , mgku je larh . lagi nk brselindungg dgn aku . pkir aku budak kecik ke xtaukk pape . aku da besar larh , weyhh ! aku faham law orgg da lupa nh kaw lagi nk tiputipu aku . err ! sengal punye aziq . 
okiee , tuh je ctew nye .

16/05 

ary guru kn , so aku pn dtgg skola ngtkn capital F dtgg . rupa nye , satu kelas dy xdtgg . err ! dasar pmalas .time nh jgk aku gado gn my sygg , kesian dy aku buadd dy mcm tuh . da larh dy bagi text aku xrply , call dy pn aku xangkt . mrjuk larh kata kn . ppe pn , sorry larh ea sygg :D . okiee , smbungg ctew time tgh smbut ary guru , camera pulk buadd hal . bateri xsikit . smua adq aku pnye psl , err ! bengangg je aku time tuh tpy nasib baik eyka bwk camera dy . so ad larh snap pic . 
check this . 









tuh je pic nh . okiee , abz ctew psl hari guru .


17/05  

aku g jln jln at kl sbb cutikn . aku dari ts prgi ke tmn klcc .  just jlnjln , cuci cuci mata je . haha :D so check this picture  .   














okiee , tuh je .

18/05  

smlm xde pape y brlaku just exam . err ! da xbaca buku . susah ouh . tuh larh budak rjin sgt kn , pdn larh muka kaw :D . haha . 

tuh je .

19/05 - ary nh punye 

exam seni . ouh , xcukup masa . err ! nasib baik kila tlgg , law x . err ! nk ngis aku rse . ppe pn , da hntr pn :D . tdy pn exam bi , pehh ! nasib baik larh siap sempat makn lagi dlm kelas . ouh , pljr trbaikk :D . haha n ary nh aku da baik dgn sygg aku :D . urm , kesian kaw kn . aku xtegur kaw , bbrapa ary . haha . ppe pn , ily sygg :D .


nh dy sygg aku . haha , comel kn :D .

that all .


p/s : kali nh pnjgg gler update aku :D .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, May 11, 2011

fb fb !

hye ! ary nh aku nk story psl kwan at fb .


to someone .
weyhh ! knp kaw deactive acc kaw ? aku rindu kaw taukk . da lama kita xwall to wall , aku nk tegur kaw tpy aku malu . aku tgk wall kaw bnyk comment dari ppuan . urm , aku rse kaw da ade kwan bru mybe kaw xprlukn aku lagi kodd btw aku rindu kaw larh , kwan even xpnah jmpe pn . aku taukk kaw seorgg kwan y baik . cara kaw , aku dpt taukk kaw seorgg y baik hati . aku kesian at kaw , smua orgg y aku kenal n kaw kenal ade mom tpy kaw xde mom msty kaw snyi kn :( . aku hrp kaw okiee :) .





that all .




p/s : weyhh ! cpt larh active kn balik acc kaw , aku rindu kaw :( .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, May 9, 2011

aku xtaukk knp dengan aku :(

hye ! ary nh nk story sikit psl aku .

urm , aku xtaukk knp gn aku . bleh dikatakn tiap mnggu sakit kpla , nk kata demam xdemam , nk kata xmkn , aku mkn . urm , nth larh . aku xfhm knp . kpla aku pningg sgt smpai bljr pn xmasuk otak . err ! brape ary lagi nk exam , adoii ! tension aku . nk bljr xmasuk otak , exam da nk dekat . ouh , tension nye . rasa nk hentk je kpla nh at dindingg , sakit ya amt sgt . err ! dy dtgg lps tuh prgi . kjp okiee , kjp ko . err ! benci nye . kdgg kdgg pn , nk taip msg susah . tgn mngigil mcm orgg kena sawan o wht . adoiii , knp gn aku ? nk prgi klinik , xnk mnyusahkn mak ayh . urm , brthan je larh slagi aku bleh brthan . 




that all .





p/s : hrp exam kali nh , aku okiee .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu !

hye ! ary nh , ary ibu kn :D . post kali nh untk my mom azizah bt jamil . selamat hari ibu , mak :D .

to my mom .

mak ! selamat hari ibu :D . mak ! trima kasih sbb besar kn anje n mnjaga anje slama nh . anje sygg mak sgt walaupn kdgg kdgg anje buadd mak mrah , sedih o smua larh y mnyakitkn hati mak . anje mnx maaf sgtsgt , mak ! anje taukk mak buadd smua tuh sbb mak sygg anje kn . anje pn sygg mak walaupn kdgg kdgg mak mcm xamik kisah psl anje . anje fhm sbb anje ade buadd salah at mak kn . urm , mak ! maafkn anje . anje sygg mak sgtsgt , xde sape bleh gnti tmpt mak dalam rumah . mak larh satusatu nye princess at rumah nh . xde mak , mgkin hidup anje adik bradik n ayh , msti kucar kacir jdy ny btw anje sygg mak sgtsgt :) . 
that all .




p/s : anje tuh nama aku at rumah , ayah aku y bagi nama tuh dari kecik lagi . abz kntoii , malu aku .


Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, May 7, 2011

kwan .

hye ! aku nk story sikit psl kwan aku sorgg nh . 

to bff .

weyhh ! cpt kn kaw brubah . kaw xkenal dy , kaw bleh tahan gn prngai dy . weyhh ! aku bukn nk mrah ke ape , kaw xksian ke at fatin . kaw lyan dy mcm dy tuh bukn bff kaw je , dy tuh snsitif sikit orgg nye . kaw lyn dy mcm tuh , kaw xkesian ke at dye ? dy ngis taukk psl kaw . kaw pnah pkir ke prasaan dy . aku bukn nk ungkit ke ape , time kaw ngis sbb gado gn nik . sape teman kaw ngis ? fatin kn , then kaw lyn dy kasarkasar , aku taukk larh kaw xde mood tpy jgn larh lyn fatin mcm tuh . now kaw da brubah , aku suka sgt weyhh ! brubah larh , sjauh mne kaw bleh . kaw nk msuk bsm , masuk larh . aku xkisah ! kaw nk kwan gn ekin tuh , kwan larh . aku xkisah . tpy jgn tnye aku knp aku xtegur kaw . kaw xpnah kisah psl prasaan orgg kn , aku pn bleh buadd mcm tuh :D  . aku da fed up asyik sbr je . bpe ary y lepas kaw kne sound gn aku . sedap x ? palat x hati kaw ? kaw nk terasa ke ape ke , aku xkisah ! kaw buadd fatin bleh , knp aku nk buadd kaw xbleh . so trima larh , kaw nk tacingg ke ape ke , aku xamik kisah pn ! lnx kaw larh , weyhh ! now , aku da xnk amik kisah psl kaw . kaw nk trgolek ke ape ke , aku xkisah ! cuma aku nk ingtkn kaw , jgn mnyesal di kemudian hari . tuh je y aku nk nasihat kn kaw n kaw jgn buadd aku xtegur o pndngg kaw lngsngg mcm mne aku buadd kat najihah budakk akaun tuh .


that all .








p/s : aku hrp kaw xmnyesal di kemudian hari . 
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, May 5, 2011

happy .

hye blogger ! 
mood aku happy sbb kakak y aku mnt tuh ade fb jgk tpy xtaukk larh dy nk app ke x aku . urm , never mind larh . y pntingg aku da add dy if dy xnk app , tuh dy pnye suka larh . haha , ppe pn kakak tuh mcm sabah bahh :D . ppe pn kakak tuh mmg cute gler klah kaw sygg muncitt . haha :D . maaf if kaw trse muncitt :) . ppe pn kakak kaw mmg cute . aku hrp kakak tuh xsombongg tpy tdy masa aku n mmbe jmpe dy , okiee je . urm , nth larh . xtaukk lgi . eh ! prasngka burk pulk kadd orgg . xbaik ouh :D . ppe pn , aku hrp sgt kakak tuh xsombongg :) . 


that all .




p/s : hrp kaw xsombongg :) .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, May 2, 2011

thnks kwan !

hey ! ttbe je , xpnah ckp hey :D * sengal .

update untk ary nh . 
to capital A .

thnks kaw buadd aku mcm nh . aku ckp gn kaw baikbaik je , lyn kaw baik je mcm dulu tpy knp gn kaw ? psal bola je , kaw nk mrahmrah aku . ape mslah kaw weyhh ! aku fed up lyn prngai kaw tpy sbb aku ksian at kaw , aku still lyn kaw mcm dulu . knp kaw buadd aku mcm nh ? ape slah aku at kaw weyhh ! aku sedih gn sikap kaw , aku taukk kaw baik tpy knp kaw lyn aku mcm nh weyhh ! aku prmpuan larh bukn lelaki . aku ade aty gn prasaan larh weyhh ! aku still sygg kaw . aku rse mcm orgg bodo je sygg kaw kn , lyn kaw baik smua . err ! bodo gile larh aku . err ! weyhh ! thnks lyn aku mcm nh . aku hrgai nye sgt :D .

that all .



p/s : thnks kwan .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, May 1, 2011

update .

story dari 28/04 hingga 29/04 .
aku mls nk update .
so , ary nh aku update sbb trlalu rjin sgtsgt :D .

first story .
to adq angkt aku , oyot .

akk ksian at kaw tpy ape kaw bleh buadd kn . mak oyot da ckp mcm tuh , oyot kna sbr je . lgi pn oyot kn nk pmr , oyot kne tumpukn pde pljran bukn pde awex . ppe pn , oyot chill larh . next year law msih umur pnjgg oyot crik larh dy ea . chill larh .
tuh je psl oyot .

second story .
exam .

exam , aku skunk mkin truk . mlas nk bljr , ckgu ajr aku brckp , xtumpukn pde plrjan . ouh , sgt bgus mcm tuh . law trus mcm nh , spm next year gagal larh aku . ouh , xsnggup ! 
tuh je psal exam .

third story .
admire .

slah ke aku nk minat dye ? bukn dy milik spespe pn , slah ke aku nk minat dy . aku minat dy pn sbb muka dy lbih kurgg mcm ex aku je . slah ke nk minat dy ? urm , mulut orgg bukn bleh tutp pn , ppe pn aku nk minat dy tuh aku pnye psal larh . kaw kesah ke x ? aku xkesah pn , aku minat dy xkcau orgg pn n xmyusahkn orgg pn .
tuh je ctew psl admire .

last story .
someone .

thnks buadd aku happy gn kaw . aku trlalu baik gn aku smpai aku sygg kaw . muhammadarifnorfazadilah ! sye sygg awk sgtsgt ! awk lelaki lain drpd y lain . sye sygg awk ! 
tuh je , xnk pnjngg pnjgg . malu ouh :D .

30/04 
story untk ary nh .

ary nh , aku nk temankn qiela n eyka crik keje at port klngg tpy my mom llagi prlukn aku kat rumah so aku trpkse ckp at dorgg , aku xbleh kluar . urm , hrphrp dorgg dpt crik keje larh sbb cuti skola buln 5 nh nk kluar , tk wygg n lepaklepak kodd . tuh pn law dorgg ade duit larh nk kuar , law xde aku mybe ttow umah adq angkt aku law kluarga n arif xde prlukn aku . law dorgg prlukn aku , aku xikut adq angkt aku prgi ipoh . stay je kat rumah o mnemne je spend time gn family gn arif , ppe pn family msty dutamakn then bru bff n bf :D .

that all .



p/s : aku baru sedar dari mmpi :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)