Wednesday, April 27, 2011

petak aku dgn kaw capital A .

capital A .

weyhh ! ape lgg y kaw xpuas aty dgn aku hah ? knp dgn kaw ? dulu kaw xmcm nh pn , dulu kaw baik gn aku tpy sejak kaw ckp bnde tuh kat aku , kaw brubah . knp aku bleh maafkn ksilapan kaw tpy kaw xbleh maafkn kslahan aku . knp ? susah sgt ke nk maafkn aku ? aku maafkn walaupn aty aku sakit tpy kaw pna xbuadd mcm tuh ? kaw hukum aku mcm salah aku tuh bsr sgt . weyhh ! knp bila aku call kaw je msty nk bertekak gn aku , msty nk crik gado gn aku . knp ? ape mslah kaw , weyhh ? urm , aku taukk larh kaw kelas depn , aku kelas blkngg . please larh weyhh ! xpyh larh nk kutuk aku o what , aku ade prasaan jgk weyhh stiap kali kaw ckp mcm tuh aku rse nk ngis kaw taukk ? ouh , aku lpe . kaw xpna pkir prasaan aku pn kn ( tremo pulk aku ) . aku xpna ksar gn kaw pn if aku kasar gn aku , aku rse mnyeasl sgt kasar gn kaw tpy kaw pna xtrfkir mcm tuh ? pna x weyhh ? weyhh ! kaw dpt kelas dpan sbb SKOLA KAW BLEH PILIH KELAS KN ! sbb tuh kaw dpt kelas depn . law xbleh plih , aku rse kaw sama level je gn aku . jgn perasn sgt kaw BAGUS larh . aku rse OTAK kaw sama je gn OTAK aku . jgn nk brlgak gn aku larh . err ! weyhh ! kaw ubah larh sikit prngai kaw tuh , aku pnt , ouh lyn prngai kaw y mcm tuh . err ! FED UP . weyhh ! kaw bljr larh fhm prasaan orgg lain jgk , stiap orgg lain prasaan nye , lain sikap nye . kaw bljr larh fhm prngai orgg . bukn smua orgg bleh ikut cara kita .xsmua suka dgn cara kita , sikap kita . capital A ! brubah larh .  weyhh ! knp kaw xbleh sbr dgn aku ? aku bnyk sbr dgn prngai kaw tpy knp kaw xbleh sbr gn prngai aku . knp weyhh ? knp ? knp ?  urm , capital A . aku hrp sgt satu hari nty kaw sedar gn prngai kaw . kaw sedar ksilapan kaw smua n bljr hrgai pngorbanan seseorngg . 


that all .




p/s : aku hrp kaw brubah capital A !
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, April 22, 2011

nothingg .

xde ape nk post . just on blogg n edit blogg . 




that all .




p/s : adq aiman ! akk rindu sama adq :( .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, April 21, 2011

minat lagu nh :D


Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, April 19, 2011

story mory .

nh smlm pnye ctew , xsmpt daa nk update :D . blum basii agg larh .

first story .

skola tdy okiee je . bljrbljrbljr then bljr sbb besok da nk exam , xsuka nye . err ! urm , klas aku nk buadd tshirt kelas tpy baju nye xlawa ouh mcm jersi bola uh kain nye law xsilp aku . adoii ! xsuka nye . err ! nth ppe nth .
tuh je larh .

second story .

at skola tdy nmpk capital F . ouh , dy sgt hensem mehh . trgugt sye tgk awk :D . awk sgt comel larh :D . sy suka .
tuh je larh , nk tulis pnjngg pnjgg kn ade orgg jeles pulk . adoii ! :D .

third story .
to someone .

awk ! sye mnx maaf sgtsgt taw . sye pntinggkn diri sndri je , sye mnx maaf sgtsgt . sye mnyesal thp gban larh buadd awk mcm tuh . sye mnx maaf sbb buadd awk tgu sye tpy sye xmnculmncul jgk . urm , maafkn sye sbb pntinggkn diri sndri . sye hrgai ape y awk nk buadd tok sye tpy maafkn sye sbb xdtgg . sye pntinggkn diri sndri . sye mnx maaf .
tuh je . huh , tremo pulk aku nh .

last story .

bnde nh da da lma da , tpy nth knp aku malu ouh . aku mnt at seorgg kakak nh , dy form 6 skola at dato hamzah . aku mnt sgt at akk nh , dy baik , comel . nmpk orgg snyum je . muka dy ade sikit mcm gf yasin . kakak nh baikk larh , aku nk tgur dye segn ouh , aku mnt dy dari thun lps agg tpy aku malu nk tgur dye . aku mnt dye bukn nye aku nh less larh ke ape * aku g taukk je tkut korgg pkir aku less pulk :) , aku mnt dy sbb aku nk dy jdy akk angkt aku .
tuh je story y trakhir .

update tok ary nh .

ary nh skola aku ade exam , form 4 ary strt besok abz ouh . sgt best larh , abz cepat :D . then smlm besday atika kwn lama aku , aku je y xwish dy smlm . xsmpt ouh , tdy aku wish dy n blik tuh dy date kjp then dy kuar , aku y at luar tgu dy brlari kejr ekin . dorgg da nk blik da , dy xkuar agg . bila dy da kuar brlari agg aku n dy jln pstuh dy pndgg blkngg nmpk pulk aku pgngg tpungg n bleh pulk lari , pehh ! pnat aku nk lari lari then dpt dy , blingg at dy . abz dy tpungg , bua bngla pun ad . hahaha :) , kesian dy . ppe pn , atika ! epy besday . maaf blingg tpungg at kaw . haha :D , ksian kaw . ppe pn , epy besday . aku y lmbt wish kaw kn :D . maaf :) 


that all .


p/s : krngn bm aku pn xpnjngg mcm nh :) .



Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, April 17, 2011

to someone .

post kali nh to someone y aku prcye sgtsgt .

to someone .

weyhh ! aku da anggp kaw as kwn aku . tpy knp kaw tipu aku ? aku prcye ckp kaw smua , knp kaw tipu aku . aku taukk kaw tipu aku tpy sbb ape kaw tipu aku ? sbb ape ? weyhh ! y lps tuh lps larh , aku gn kaw pn da xde ppe . aku da anggp kaw sbgai kwan aku tpy knp kaw tipu aku ? knp ? aku prcye kn kaw tpy knp kaw buadd aku mcm nh ? knp ? knp weyhh ? aku mnyesal prcye kaw . urm , :(


that all .


p/s : aku hrp kaw bce .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, April 16, 2011

nothingg .

gadoh pkra biasa larh . 


that all .






p/s : mls nk pnjngg pnjgg .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, April 14, 2011

salah ke ?

urm , salah ke nk mnt at seseorgg . aku sedar aku spe , xmcm kaw kn . kaw je y lawa , kaw je y comel , kaw je larh y smpurna tpy bukn smua orgg smpurna  . urm , it's okiee larh . aku taukk kaw kn BAJET HOT , BAJET DIVA  . rmai larh kott orgg ske kaw n kaw suke orgg . da , mls aku nk lyn kaw .


that all .



p/s : not in mood .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, April 12, 2011

title is title larh :D * sasaw sikit .

urm , xtaukk knp . kdgkdg , aku rse nk g skola pn da mls . at skola asyk buadd bnde y sama je . bljr bljr bljr bljr so boringg larh then bila aku da xde bnde nk buadd o boringg , aku g kcau orgg larh xpn g pusingg satu skola dari block depn smpai larh at block blkngg at kelas aku . err ! sasaw larh .



that all .



p/s : ttbe je xde mood nk update .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, April 11, 2011

story :)

ary nh bnyk bnde trjdy dlm hidup aku :D .

first skali time pagi skola aku jdy tuan rumah tok kjohanan ragbi then rmai larh skola luar dtgg lwn at skola aku n bla bla just boringg nk story psl ragbi . smbungg story , lps reht bljr bljr bljr n mkn coki coki time sains :D tuh larh keje ny . y si anim da jual nsik ambengg at mesir law xsilap larh :D . nsik ambengg larh kn sygg :) tpy ksian dye ouh , kaki skit kn kn . da jln mcm orgg tempangg :D haha btw ksian kaw kn kn . tpy xpe larh , nty da okiee , bleh jln sprti biasa :) . okiee okiee stop psl tuh nty malult je lbih , haha :D . lps tuh blik temn tika jmpa abgg trangkt dy n blik uma . tuh je kott aku rse , xde peh y best sgt larh . 

to anim .

rehat larh puas puas at uma , nty kngg jual nsik ambengg agg at mesir n kaki tuh kasi potongg je :D ps tuh pkai kaki baru , haha :D btw anim tc bila blik uma . ily <3 .
okiee tuh aje for u anim .

second story .

capital f aku ad orgg mnt jgk . ngt kn xde spe nk mnt dy , rupa ny ad jgk y trsngkut gn dy . nvm larh , nk sngkut sngkut larh , amik larh ea . aku xkesh pn kn , tuh hak kaw . aku xbleh nk lrgg .
okiee , tuh je tok second story mls nk pnjgg pnjgg :D .

third story .

mnggu depn ary senan besday tika . aku xtaukk nk bgg ap at dy , dy bestie aku dri skola rendah tpy trpish sbb dy dpt skola at tmpt laen mean xsama skola gn aku n thun lps dy msuk skola aku tpy xsma kelas . err ! nvm larh btw aku xtaukk ape nk bgg . err ! tension pulk pkirkn nye .

last story .

hbgn aku gn adq angkt mcm renggng je . aku xtaukk knp , ttbe je . nmpk aku mcm nmpk antu . aku sedr spe aku diq . if kaw sush nty crik akk , akk kn tlgg adiq . tuh je y akk bleh ckp tok adiq . 


tht all .



p/s : aku sedr aku kelas bwh , so xpyh kaw nk bngga dgn kdudukn kaw skunk . setakat kls ats , rmai larh kott nk kwn gn kaw . kaw tgk bila kaw da jtuh nty , xde spe nk tlgg kaw time tuh weyhh !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, April 10, 2011

title ? ppe je larh .

aku xtaukk knp ttbe je aku nk story psl bnde y da tnggl knangn bgg dy ( mybe ) . urm , bnde nh da lma brlku tpy smpai skunk aku msih xley lupa . urm , sush tok aku nk lpekn n dy pn pna ckp ' sudaa larh bnde da jdy knangan pn , knp awk still nk ngt agg ' . sriyes larh weyhh ! aku xley lupa kn . nth larh , mybe kaw y trbaikk tpy sbnrnye kaw sma je mcm orgg lain . urm , nth larh . err ! 

to someone .

weyhh ! thnks a lot coz kaw buadd aku mcm tuh . kaw taukk x smpai skunk aku xley lupa ape y kaw buadd at aku . aku ngt kaw lain tpy kaw sma je mcm orgg len . err ! kaw je mybe da lpe tpy aku xley lupakn nye wlaupn aku gn kaw da xde ppe . weyhh ! brg kaw y trnggl kat aku , aku simpn . aku nk pulgg kn tpy aku tkt nk jmpe kaw . aku tkt weyhh ! tpy skunk aku akn cuba lpekn smua ny psl kaw . law pn sush weyhh , aku akn cuba n brgg kaw tuh aku akn pulgg kn . kaw jge diri <3  .


tht all . 



p/s : weyhh ! smpai sini je , aku ngt psl kaw .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, April 8, 2011

no title .

knp xde title ? sbb aku bnyk bnde kott nk story :D . 
okiee okiee . 
first story .


to adeq angkt y aku sygg .

oyot ! thnks sbb oyot jdy adeq angkt akk . thnks sbb oyot sudi dgr story akk . thnks sbb oyot criakn akk bila akk sedih , bad mod n mcm mcm larh . thnks a lot oyot . akk da xtaukk nk ucap trima ksih mcm mne agg , oyot bnyk sgtsgt criakn akk , bnyk dgr ctew akk , pjuk akk larh n mcm mcm larh smpai akk pn sndri xtaukk nk ucp trima ksih mcm mne agg . akk sygg oyot taukk as adeq akk wlaupn oyot just adeq angkt akk je . urm , oyot ! thnks taw . oyot jdy pndngr setia akk . akk kdg kdg xtaukk nk ctew at spe , oyot adeq trbaikk bgg akk . akk sygg oyot <3 * jeles ke ? haha :D


okiee , abs story psl adeq aku tuh . 

second story .

to bff aku sorgg nh .

bff dgr nh ea . aku bukn nye pe , aku taukk kaw sygg dy kn . n aku taukk kaw cuba nk lupa kn si capital A . aku mnx maaf larh sbb aku asyk back up capital A je . tpy satu je aku nk kaw taukk . law mcm mne skali pn , gn spe kaw cpl . aku tetap sygg kaw bff . kaw jgn frust o wht taw . aku xbnci kaw ke ape , kaw jgn rsau sgt okiee . aku akn cuba bljr trima knytaan y kaw cpl gn si capital N tpy maafkn aku law aku sush trima smua tuh n aku cuma nk ngt kn kaw je  jge diri kaw bila kaw gn capital N tuh . aku mnx maaf bukn nk kngkong kaw ke ape , bukn aku nk halang kaw ke ape just aku xnk ppe jdy kat kaw sbb aku blum bleh trima smua nh . aku blum bleh prcye si capital N tuh , sush tok aku prcye dy mcm mne aku prcye si capital A tuh btw aku mnx maaf law kaw trase ke ape . aku just sygg kn kaw je bff .

okiee , tuh je story psl bff . 

third story .

to capital A .

weyhh ! law kaw bce post nh kn . thnks sbb kaw baik gn aku , thnks sbb kaw lyn aku baik smua . aku xtaukk mcm mne agg nk ucp trima ksih at kaw . kaw gn adeq angkt aku n bff aku smua bnyk sgt tlgg aku . aku just bleh ucp trima ksih bnykbnyk weyhh ! aku sygg kaw jgk capital A <3 .

okiee , tuh je . last story 

story tok ary nh .
at skola tdy okiee je . nmpk capital F , ouh sgt epy mehh . hahaha :D . capital F ! awk sgt cute mehh lgg lgg law aku syum . ouh , cairr sye :) . eh ! da da , ckup ckup kngg mlalut pulk . lps tuh bljr bljr * budak baik kn :) then balik g tman eika jmpa abgg trangkt dy then balik . tuh je kott .

to sorgg kwn aku nh y nk usha adq angk aku agg sorgg tuh .

weyhh ! kaw dgr nh . kaw , jgn hrp dpt usha adq angkt aku tuh . kaw nk cpl gn dy sbb muka dy je kn . jgn hrp larh weyhh kaw dpt dy . kaw xokiee gn dy , aku kakak angkt dy , aku taukk ape kurgg dy . kaw xpyh larh nk usha usha dy , kaw crik je y laen . rmai agg kn , kata BUDAK HOTT  . hott ke ? xan spare tyre kaw xde ? law xde , KAW BUKN BUDAK HOTT LARH  . tpy kaw ngt ea , jgn hpr kaw dpt usha adq aku tuh . kaw ngt tuh .

okiee , tuh je kott story nye .


that all .



p/s : aku mnx maaf law ade sesiapa y trase ke pe :D . 

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, April 6, 2011

skola .

xde peh y best kat skola ary nh . just kna buadd ujian segak then rehat . ps tuh bljr , ckgu tacing :D . ouh , sgt suka mehh :) . tpy ckgu really sorry mehh , xmau tension ckgu , jgn tacing lgg :) . maafkn kami ckgu sbb xantr buku :D * sgt rjin ini budak , haha :D . btw , ckgu ! really sorry . then , time sivik pmbntgan agg y xabs . group aku gn group aida . mula mula group aku dulu then group aida pulk . after group aku abs bentang , aku dduk then aku ttow . time group aida bentang pn aku ttow je , uat bodo :D . sgt baik kn ini budak :) . haha . lps smua da abs bentang , ckgu nk bljr , kita orgg ckp xbwk buku pn . ckgu pn bgg buadd keje sndri , aku pn smbng ttow larh :D , haha . then nik buadd hal pulk , kls bisng . ckgu pn suruh buadd keje , aku ttow lgg . xbuadd keje pn :D . sgt baik kn aku , haha . then blik .



tht all .



p/s : aku budak sgt baik kn :D .


Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, April 5, 2011

kbaikan , xnk pning kpla .

just nk story je , kaw nk bce ke xnk . tuh kaw pnye psl larh :D .



lps smua nh . aku da pkir da . mls maukk pning kpla pkir psl ppuan tuh . jdy frust nty , skunk nh smua aku nk cmpak tepi da . mls nk pkir agg , bila ngt smua jdy tnsion aku . err !


to ppuan to . 

weyhh ! kaw ngt ea . law kaw tipu aku skli , tuh kaw pnye psl larh . aku just doakn kaw , orgg y kaw sygg buadd kaw , tipu kaw lbih truk dari kaw tipu aku .


tht all . 




p/s : mls nk update pnjngg pjngg , xde mood daa .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, April 4, 2011

mnyesal gle aku .

post nh to someone .

to someone y pna aku maafkn .

weyhh ! aku mnyesal gle gle maafkn kaw . aku mnyesal sgt maafkn kaw . err ! mnyesal gle aku maafkn kaw weyhh ! kaw tetap xbrubh , aku mnyesal maafkn kaw . mnyesal sgtsgt ! mnyesal aku weyhh ! aku mnyesal rse brslah gn kaw , mnyesal prcye smua ckp kaw . aku mnyesal sgtsgt weyhh ! kaw tetap kaw n kaw xkn pnah brubh . ptut larh kaw lrgg aku bukak tu smua sbb .. ishh , nth larh weyhh ! kaw same je kn , aku bnci kaw . FULLSTOP .

weyhh ! if kaw trbce nh o sje nk tgk tgk blog aku nh then kaw nmpk post nh . kaw dgr nh aku nk ckp sama kaw  .
1. aku mnyesal sgtsgt thp gban maafkn kaw .
2. kaw tetap xbrubh , kaw sama je mcm dulu .
3. kaw jgn larh kcau hidup aku agg , aku da fed up gn kaw da .
4. kaw ckp budak tuh , pdhal kaw pn sama 2 kali 5 je gn budak tuh . 
y trakhir skali , kaw dgr bekbek . AKU MENYESAL TAHAP GABAN MAAFKaN KAW , WEYHH ! . kaw ngt tuh smpai MATI n tuk pngethuan kaw , aku da TAUKK smua nye . aku DA BACA smua nye , kaw ckp MANIS saje tpy KENYATAAN NYE prngai kaw mcm PUAKA . AKU BNCI KAW ! AKU DA FED UP GN KAW DA .

that all .

p/s : maaf nme dy xbleh dbrithu :D .
to oyot : thnks sbb dgr smua luahn akk n ceriakn akk blik . thnks oyot <3 .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, April 2, 2011

story mory :D .

ary nh aku nk story dua story larh , bnyk sikit kn :D . haha .


ary nh ttbe je . aku nk ctew psl budak y aku minat at skola aku :D . bukn nk btak ke pe just nk ctew je . xnk bce sudah , xmnx pn okiee . haha :D .

to capital F .

awk , awk . sye suka awk larh :D . haha . bila tgk muka awk kn tension sye , mra sye smua hlgg :) . sye gle bygg sma awk ouh . tpy sye xhrp pn awk taukk sye suka awk :D sbb sye just mnat awk :D . haha . awk , awk . awk sgt comel larh , sye suka awk :D . awk , awk . nk taukk x . ary y awk tgur sye tuh , sye rse nk mnjerit je :D . tpy sygg larh xbnyk ckp gn awk :( . urm , xpe larh awk . mybe next time if awk tgur sye agg . sye nk tnye mcm mcm at awk :D . 

itu je story psl capital F :D .


story kdua psl beday some one .


to redo .

awk , ary nh besday awk kn . maaf , sye xdpt wish awk , number fon awk at sye da hlgg :( . ppe pn . awk ! epy besday ea . umo awk da pn 17 thun kn , haha . awk da tua da btw epy besday awk . hope awk dpt jmpe orgg y sygg kn awk :) . awk ! epy besday awk :D . 
nk tgk muka dye , check this .
nh larh orgg nye , hensem kn . hehe :D . awk epy besday again !


that all .


p/s : awk , sye suka awk :D . sye gle bygg sma awk , haha :) . maaf ea , muka and nme pnuh dy xbleh ckp . malu ouh , haha :D .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, April 1, 2011

kliru ouh .

aku kliru , pning smau ade . aku nk prcye spe ? urm , err ! sengal larh . pusangg aku ouh :( . 


that all .





p/s : weyhh ! law kaw tipu aku , plez larh jujur  .
Terima Kasih Kerana Membaca :)