Thursday, March 31, 2011

update tok ary nh .

ary nh at skola , aku rse xde peh sgt y best kott . just aku gn mmbe msingg msingg msuk air bila nmpk jeffri din :) . 

story brmula : at skola . mcm mcm brlku , aku gn xsiap bm nye :D , is xbwk buku . ouh , sgt best larh then mmbe mmbe aku msing msing msuk air dri sblum reht , aku lgg larh msuk air . nmpk je jeffri din . msti ckp eyka ! jeffri din , pstuh eyka tgktgk , malumalu . aku gn qiela da bntaii glak je . pstuh lgg 3 mse sblum blik ckgu ad tpy satu kls hlgg g tgk orgg nasyit . aku gn mmbe aku pn join jgk tgk , bleh larh dorgg nasyit . then sblum msuk klas , aku gn mmbe round satu skola :D . jln jln je keje nye , aku gn mmbe jln jln pn brsbb , sbb nk usha kn jeffri din tok eyka , haha :D . jeffri din nmpk dye je , trgelk mcm muka dy tuh lwak sgt . haha :D then msuk klas waktu sejarh . aku xske skunk nh nk bljr sejrh , da larh kna tukr ckgu , ckgu y dulu agg best dy ajr dri ckgu y skunk nh . err ! sengal je . mnx mnx larh dpt tukr ckgu agg , elak kn ckgu .. dpt ckgu mcm nh , err ! jdy ngtok aku nk bljr sejrh . haha . sgt baik kn aku :D . ps tuh ....

that all . abz ctew da :)


p/s : .. xbleh nk dtruskn ats sbb trtntu :P . 

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, March 30, 2011

waktu skola ary nh :)

aku rse larh , aku blum pna ctew agg kott psl pe y brlaku at skola aku . urm , ary nh aku maukk ctew hal y brlaku at SMKTAJ klas 4 R , haha :D .
story brmula : pgi tdy hujn lebt . aku ngt mlz larh skola ps tuh nk dekt 6.30 hujan reda pulk . err ! aku da mls nk g tgk mak sruh prgi jgk . urm , dgr ckp mak . prgi larh skola , smpai skola bukn aku bljr . aku uat hal sndri :D , haha . ckgu dtg at meja bru nk tulis . ouh , sgt rjin kn aku :P . haha , base larh tuh kn adat budak skola :) then sblum blik time sivik pmbntangn krtas .
 aku pendek kn ctew : y part best nye , bile group amar bajet uh nk bntng kertas dorgg , udai mula larh dy , tnye group amar mcm mcm bile group amar abz bntng . jdy dewn brdebt klas aku :D lgg lgg ckgu xde time tuh kuar kjp lgg larh best nk kne kn amar tuh then si amar tuh bleh pulk orgg tnye len dye jwpn len . satu kls bngkek gn dy satu klas buu dy , malu dy ouh . bajet je lbih dy tuh . err ! sengal je . then blik xlme lps tuh :D .


that all .




p/s : to Qiela ! kaw sbr taw . lelaki mmg mcm tuh , kaw bnyk kn sbr ea :) .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, March 29, 2011

akhirnye , lega aty aku :D .

urm , nh smlm pnye ctew daa . blum basi agg , hehe :D . 

to capital A .

thnks weyhh ! kaw bgg aku pluangg tuk luahkn skit aty aku kat kaw . mula mula , aku mls nk luahkn sakit aty aku sbb aku xnk tgk kaw ase brslah tpy mkin lme kaw mkin tduh aku mcm mcm then kaw buad aku fed up glegle thp gban gn kaw y mmbuadkn aku nk luahkn smua ny . smlm nh aku pndm je , sbr je gn prngai kaw tpy smlm aku da fed up sgt thp gban . aku luahkn smua nye . tpy weyyh ! maaf kn aku taw sbb aku pndm je , slah aku jgk kn , pndm sakit aty tuh . tpy aku diam sbb xnk tgk kaw mmbebel mcm atok tua xsedr diri :D tuh aku mls . tpy prcye larh . aku skunk da okiee da , weyhh !


that all .




p/s : thnks huny for your advice :D .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, March 28, 2011

xprgi skola , budak rjin ohh :) .

yeahh ! ary nh xprgi skola :) . mls pnye psl then ayh pn bgg cuti lgg larh best . dok uma je , tgk tb online mkn , tuh je larh keje ny tuk ary nh :) . hehe , sgt suke xprgi skola . xde prhmpunan , haha sgt suke :) . tpy besok da kne skola :( sedih sedih . nk cuti ! nk cuti ! 



that all .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

degil xdgr ckp .

to capital  A .

knp kaw nh degil sgt , xnk dgr ckp aku . ouh , orgg len lbih pntigg larh dri bestie kaw sndri . mcm tuh ke weyhh ? tpy aku rse ye sbb mlm tdy aku ckp jgn prgi . kaw prgi jgk , kaw degil kn . kaw biar mak kaw at uma xde orgg laki tmn , kaw ank prtma n satu laki dlm kluarge kaw , kaw spatutnye tmn mak kaw at umah mse bpak kaw xde . nh x kaw sibuk kluar gn kawn kaw , nth ape kaw buat . err ! aku bnci kaw ! aku xnk tgk muka kaw lgi . aku bnci kaw taukk . err ! mlz nk ckp bnyk .


that all .


p/s : capital A , brubah larh weyhh ! jgn mcm nh agg , if kaw trus mcm nh kaw akn khlgn orgg y kaw sygg . 

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, March 26, 2011

haha :) .

urm , ary nh aku tukr layout aku . mcm budk seyhh tpy aku suke . mickey mouse tuh <3 , hehe . aku xtaukk larh sbb pe aku plih layout nh . tpy cute kn mickey , haha . budak budak ! hahaha :) . mickey mouse ! hahaha :) . aku pn da mreng sikit , haha . mreng merng ! 


tht all :)



p/s : aku mmg mereng tpy msih sedr spe aku :P .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, March 25, 2011

ppe je larh .

tension  ! urm , slah ke ? hina sgt ke ? aku nk bnci orgg ke , psl pe ke . hina sgt ke ? hello ! kaw tgk bestie kaw dulu larh si .. tuh , dy agg over dri aku . aku nk kwn gn spe pn , itu aku pnye ske . kaw sibuk knp ? ouh , sbb aku pna msuk cmpur hal kaw , kaw sibuk hal aku mcm tuh . weyhh ! aku msuk cmpur hal kaw pn sbb pe ? bestie kaw tuh y mnx tlgg kat aku msuk cmpur hal kaw . law x aku pn xingin larh nk msuk cmpur hal kaw , tpy sbb kwn . aku tlg larh then nh blsn kaw at aku ! kaw kutuk aku . ouh , jht aku . kaw nmpk ! jht bestie kaw , kaw ade nmpk ke ? err ! skai larh kaw . weyhh ! law aku truk kn , bestie kaw tuh agg truk agg dri aku . kaw skai taukk ! ouh , sbb dy lake kaw back up dy larh , prcye dy larh . y aku nh ? kaw kutuk kutuk . aku tabikk kaw larh sakai ! err . law lake tuh , kaw prcye larh pe larh . law kaum sndri , urm . nth mcm sengal je kaw kn . err !

weyhh ! if kaw trbce nh ! kaw bce gn teliti , pe aku nk ckp .
1. aku xsibuk hal kaw agg kn so plezz larh xpyh nk busy body hal aku atu spespe pn .
2. law kaw mcm nh trus ! kaw gn bestie kaw tuh elok cpl je larh . sesuai sgt weyhh !
3. weyhh ! xsmua orgg smpurna . kaw taukk x ! 
4. sudah sudah larh nk kutuk psl orgg , kaw xpnat ke ? bwk bwk larh brhnti weyhh ! 
y last skali , kaw ade bf kn ! jge larh bf kaw tuh elok elok . jgn smpai trlps agg , aku da xnk tlgg kaw ppe agg pn weyhh ! kaw ngt tuh smpai mati !


that all .


p/s : y .. uh , maaf xley nk d trus kn :P then maaf ckp ksr sikit :) .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, March 24, 2011

epy besday to u :) .

ary nh besday kwan aku , ekin . besday dy y ke 16 thun mehh . smlm da plan nk bling tpung kat dy , lastlast aku y lpe nk bwk :P tpy nsib bek kiela bwk . syukur nye :) . then blik tuh msing msing da siap sedia , jln gn dy smpai at luar skola then baling . abz muka dye kne tpung , ksian besday girl smpai msuk mte tpung nye :) . tpy best kne an dy :) .
 for ekin ! epy besday weyhh ! smge kaw gn dy kekal :) .
maaf bling tpung at kaw tdy then xlyn kaw pgi tdy :) . tuh smua plan kwn kwn jht kaw :)
ppe pn , epy besday again ekin

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, March 21, 2011

suda balik umah .

aku da smpai uma stlh brpe ary at klntn . ouh miss nk updte . 
ary nh maukk updte . tpy aku xsnap pic prmndgn sgt larh , kbnykn nye pic aku gn fmily je . check this pic sblum smpai kltn . 


dekt R&R mne nth , lpe pulk . hehe :)
.

nh kakak aku y pink number 3 then y pkai tudungg number 2 :) 
 and 


budak nh , adq aku larh y last skali .
tuh je y smpt snap sblum smpai klntn .
  
pic nh sblum smapi klntn . check this .


nh xtaukk larh pntai ape nme nth . snap je . haha :)

then stop kjp , meet cik not :)  
at machng terengganu law xsip .


budak nh , comel kn . nme dy aku lpe larh :) dy ank buah cik nott . 


 nh pic kat uitm terengganu :) . 


nh msjid trapung , tpy trapung pn just dy at ats air je .

tuh smua sblum smpai klntn .



nk tgk pic da smpai klntn .
check this .


smua pic nh at pntai chya buln :) . y lake tuh , abg zul . 
that all from klntn :) .



Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, March 15, 2011

update .

urm , ary nh aku nk update more story coz tomorrow da prgi klntn , gnti xde mse nk update . 

first story .

sedih siakk . number ksygg aku da trblock , tgn aku pnye gtal tekn sane tekn sini then trblock sudaa . omg ! aku xprcye ouh . aku sygg number tuh . urm , skunk aku pkai number len . err ! i wnt my old numbe back !!!!! err ! tension aku . asyik nk mramra je , err ! tension aku .
k abz da firsty story . xnk tension agg :)

second story 

esok pgi da gerk klntn . wth ! aku xnk prgi sne pn but aku nk crik smthingg , aku prgi jgk . urm , msty rndu nk update blog then on9 . err ! rndu kwnkwn ouh . 
k abz ctew psl nk g klntn uh .

third story 

capital A . knp gn awk ? sye brubh sbb awk y nk sye brubh then sye da brubh mcm nh . awk nk amik aty pulk gn prngai sye . WTH ! sye da bnyk sbr gn awk . kali nh sye sbr agg . pe y awk nk agg ? nk aweq bru ke ? ckp sye ley crik kn tuk awk . err ! awk alwys uat sye tnsion larh . err ! bncibnci !
da larh awk , ckup larh gado gn awk . knp awk msih xpuas aty ? sye da fed up da gn awk , awk taukk x . err ! bnci larh mcm nh .
k abz ctew utk tuh , xnk tension .

last story

kwan ! aku rndu korgg ouh . kak yam ! kak peah n kak kiah . rindu korgg sgtsgt . nk out gn korgg . rndu sgt ouh . lpz cuti kita meet ea , gilagila ea . aku hrp sgt cpt sgt abs cuti skola nh .
aku rndu korgg ouh !!!
abz ctew psl dorgg .

penutup .

err . mcm krngn pulk kn . ade pnutup larh bgai . err ! sengal je kn . huh , spe ade kesah pn kn . huhu . besok aku da prgi klntn . ouh , bukn nk mnjuk ke pe , just nk cerita je . xnk bace da blah larh dari page aku . aku xkesh pn k . ouh , cwi . emo pulk aku nh . huh , sbr fatimah . sbr , jgn emo sgt . huhu .
okiee larh , aku pn nk kemas brgg da . 
that all from me fatimah :) .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, March 14, 2011

update :) .

urm , aku rse da lme xupdate blog nh . huh , y sbnrnye aku mlz nk taip taip da . pnat ohh :) , krngn bm aku pn xpnjngg ( kntoii pulk ) hehe . urm kali nh update bnyk cerita kott .

first story psl besday :)

ary nh besday kwn aku , nme dy syazwan . umo dy da msuk 16 thun da :) , da bsar tuh . smlm aku wish dy , pkul 9 mlm . awl pluk thun nh aku wishh orgg , err . ppe pn , wan ! epy besday . 
nh larh orgg nye , hencem ke ? sikit larh :P . wan ! epy besday ea . hope kaw dpt pe y kaw nk :) .
k abz ctew .

second story .

ary sbtu 12/3/10 , aku prgi lwtn ke tmn burngg , planetarium then muzim ksenian islm . da mcm budk budk da , smua y prgi dri skola rndah hngga fom 3 , aku je y sesat fom 4 . haha , sengal . gerak dlm kul 8 lbih law xsilp , pndek kn crita . kat sane aku gn adik snap pic mcm plncongg asingg je . check this .
law nk tgk bnyk ag add aku at fb :) . huh , smbungg ctew . da jln jln kat sane smpai pnat kaki aku , tmpt ny bnyk prgi , bnyk brjln . pnat kak limah nh hah :) . da jln jln lpa prut , mkn larh . eh , xan tuh pn nk ctew jgk . mcm base larh smua orgg ad pnglman kn , da jlnjln msty lpa pnye . huhu :) . aku pndek kn ctew , ad mcm plncongg asingg x ? huh . jgn jelez :) . tmn burngg uh mmg lwa larh , bnyk burngg trbngg bebas ( ayt bnga bnga pulk kak limah nh ) , hehe :) . check this .
cntik kn tmpt ny , huh :) . da lpz smua uh , g solat at msjid ngara . check this .
huh , tuh je :) . lps solat jln jln kat sana then blik . smpai je at klngg pulk 6.30 ptgg . 
k abz ctew no 2 :) .

third story 

akhir ny , aku dpt men buaian . huh , xkesh orgg ckp pe y pntingg aku dpt men buaian :) . check this .
haha , tuh je . mcm budk budk pulk . huh , y pntingg aku dpt men buaian . 
k abz ctew no 3 , huhu .

update to ary nh .
aku siap siap tok prgi klntan . klntan waitt , i comingg !! huhu . excited ohh , nk prgi klntn negri orgg , huhu . likelike :) tpy sedih sikit larh , cuti nh aku xdpt kuar . aku nk kuar jmpe kwan kwan aku larh . urm , sbr je larh ea . hope cuti kali nh bhgiakn hdup aku :) . hope sgtsgt :)

that all :) 


Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, March 1, 2011

smpai aty kaw mcm nh kn .

to someone .

knp kaw brubh weyhh ! smnjak kaw knl dy , kaw text dy . kaw brubh sgtsgt . knp kaw brubh weyhh ! knp ? bnyk orgg sygg kaw taukk ! kaw pkir prsaan kaw je , syok kaw je , epy kaw je , bebas kaw je , tpy pna xkaw pkir aty y trluka ? pna xkaw pkir bnde tuh smua nk slmt kn kaw , pna xkaw trpkir weyhh ! pna x ?!!! aku xnk tgk kaw mnyesal di kemudian hari , tpy law aku ckp t msty kaw ckp aku nk sibuk hal kaw , jge tepi kain kaw . uat tuh smua sbb sygg kaw taukk !!! tpy kaw mne prasan smua tuh kn ?!! kaw pkir syok kaw saje ! erghh ! aku tnsion sama kaw taukk ! tnsion sgtsgt !!!!!! aku hrp one day kaw sedr , rmai orgg sygg kn kaw .

that all .

Terima Kasih Kerana Membaca :)