Tuesday, December 6, 2011

My Superwoman :)

Hye ! Hari nh aku nk kenal kn Superwoman aku :)


  
Sudah tgk picture dekat ats tuh , tuh lah Superwoman aku :) ILOVEHER SOMUCH :* , HEE .
Dy mak , dy segala nya :) tnpa dy hidup jdy xtntu hala ouh . iloveher :) 
THAT ALL .




p/s : Fake relationship :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, December 2, 2011

Story mory :)

Hye ! hari nh aku nk story mory . 

First .
To org y melawat blog aku y xbrapa nk lawa nh . okay , sorry if you all rasa aku xlyn jejak y you all tinggl kn tuh . aku layan tpy dont know mcm mne nk tinggl jejak aku dekat you all . setengah nye de shout box tuh . jadi aku story kat blog aku , harap xterasa hati lah ehh :) btw  really sorry if terasa lah :) btw thank you so much sebab you all lapang kn masa dgn baca blog aku nh mski pn kdg kdg story aku mnyakitkn hati org lain lah . sorry lah ehh btw thanks visit my blog :) .

Second .
Tgk background aku nh , da tukar kn :) mcm mne ? xlawa pn kn :) tpy nk buadd mcm mne , aku nh prngai cepat jemu , sebab tuh aku tukar background blog nh . HAHA , purple tuh buadd aku gila :)

Third .
Tuisyen . no ! aku xnk masuk tuisyen lagi . xde kwan , aku nh bukan prmah mne pn . malu aku tahap tinggi melampau , aku xnk masuk tuisyen tpy mak aku da sibuk crikcrik tuisyen untk aku . Oh My Mine ! aku xnk masuk tuisyen lah . err 

Last .
Beg skola untk thun depan da pn beli , awal awal lagi mak aku da suruh beli . takut jdy mcm thun lepas , last minit smpai kasut y mcm aku nk xde tpy thun nh aku dgn adik aku da mcm kembar . beg sama wrna purple gi tuhh :) , kasut pn nk sama tpy adik aku xde saiz :( kesian dy . 

THAT ALL .


p/s : dia da hott skrg , mne nk tegur aku . puihh lah !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, December 1, 2011

Prihatin :)

Hye ! story kali nh psl prihatin :) 


Aku xfaham kenapa rmai blogger y aku follow then dorg follow aku balik kebanyakkan nya tukar url blog . aku bukan nye nk busybody or what lah , aku taukk tuh hak korg nk tukar url blog tpy aku sebagai follower korg , aku xdpt nk baca update korg y baru :( . aku just cerita je , if kau kata aku busybody sama hang punye life . hang salah , aku cerita sebab aku xnk kau cerita sorg sorg lah , hang tukar url baru , follower hang y lain xdpt baca update hang y baru . 

THAT ALL .



p/s : Usha adik dulu kalau nak kakak dy , pehh ! terbaikk .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, November 26, 2011

Best Friend :)

Hye ! story psal bestfriend aku y aku syg bgai nk rak :) HAHA

 Picture nh hari trakhir skola and last time meet sblum amik buku 15/12 . kalau xsilap aku lah , xnk ckp bnyk . check this picture :) 
 Picture nh aku dgn si bambam aku :) SITI SHAFIKA BT SHAMSUDDIN :)
  Picture dekat atas nh pulak :
1. picture zaharah dgn azrin :) budak baru kelas aku untk thun nh . 
2. special sikit , tuh aku dgn huny bucuk aku lah :) miss you :/
3. picture all mmber zaharah :)
 
Picture nh pulak , aku dgn uchuk aku :) . just kwan je , xpnah lebih or kurang .


THAT ALL . 


p/s : Capital B, sorry saya tercurng dgn awk dulu tpy skrg da xlagi . hnya awk je :) always miss you , hope you happy dekat sana :')

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, November 20, 2011

Nobody care about me :)

Hye ! story xde siapa kesah pasal aku :) . nk taukk ? jum baca :)

hm , xde siapa lagi da kesah pasal aku sebab apa y aku lalui xde siapa nak kesah pn . bukan nk mrah or what lah tpy aku just story if kau terasa , maaf ye :) .
first .
time birthday aku , org first wish adik aku oyot . last year izlan . aku ingat y first je sebab aku sayang dorg dua :) HAHA . bukan mcm tuh , y kedua smpai 13 aku ingat jgk tpy sakit hati kodd . you know why ? thun nh , aku dtg sekola . xde siapa wish pn :) sebab dorg lupa :) best kn . HAHA , da nk balik bru lah msing msing wishh sbab kntoi , tgk dekat notice board dlam kelas mcm apa nth . kenangan y aku xdpt lupa kn :)
second .
duit RM100 y PM bagi , mak and ayah aku nk pegang duit tuh . aku nk amik sendiri , xbgi ny . dorg y prgi amik . hm , aku bru nk amik sikit duit tuh beli brg y aku xde , nmpk ny xde lah aku merasa . mak aku dy nk belikn aku brgbrg skola , byr duit tuisyen utk bulan prtama , smua ny buadd brg skola . aku xmerasa nk pegang duit sendiri , ayh slalu bgi aku setiap bulan RM50 . tuh pn aku mne ade pkai sgt , bru nk pkai sikit mula lah dy ' brcerita ' . hm , aku tgk setengah budakbudak fb y dpt duit tuh , dorg enjoy kn duit tuh . aku nk pegang pn xdpt :) .
last word , aku nk mnx maaf if post kali nh buadd kau terasa nk mrah or what sama aku . aku mnx maaf lah ehh :) 
THAT ALL .



p/s : hang dengan couple , dorg sweet sweet aku sorg sorg . ape celup ?

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, November 18, 2011

Happy bornday !

Hye ! story psal HAPPY BORNDAY  .

HAPPY BORNDAY kwan aku . hm , aku xtaukk betol ke birthday dy ahad , 20/11 nh . aku story awl sebab aku takut xsempat nk story .

To kau , zarif aizat .

HAPPY BIRTHDAY ! HAPPY BIRTHDAY ! AND HAPPY BIRTHDAY ! smoga pnjng umur and murah rezeki . aku xharap pn kau baca post y aku buadd nh . aku nk mnx maaf if aku ade buadd slah dgn kau , aku xharap pn kau maafkn :) btw HAPPY BORNDAY dear :) . aku wish awal nh sebab aku takut aku lupa o what . sorry xde hadiah dari aku :) 
last word from me to you , HAPPY BORNDAY MUHD ZARIF AIZAT !


THAT ALL .


p/s : happy bornday :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, November 17, 2011

Mengarut tpy mgharap , mcm mne tuh ? :)

Hye ! post kali nh mgarut sikit :) 


Post kali nh mgarut btw psl mmpi aku y mgarut tpy mgharap :) puihh ! HAHA . shh ! jgn cerita dekat siapa siapa pn , malu >.<  . cehh ! hm ,  dalam mmpi aku tuh , boleh pulak aku mmpi couple dgn budak cina . haiyaa , aku nh xde lah lawa mne pn btw kata pn mmpi kn , rasa kelakar pn ade , couple dgn budak cina ?? pelik je aku rasa , HAHA . okay nama budak cina tuh alan . ouhh , kelakar kodd . dalam mmpi tuh , boleh pulak school sama , kelas sama . haiyaa , sweet lah dalam mmpi tuh , da xmau cerita bnyk sgtsgt nanti kang da meraban pulak :) tpy history aku ckp mmpi tuh mainan tidur je so aku just cerita je sebab aku tgh rajin nk update blog :)

 THAT ALL .


p/s : baby ! jgn cepat sgt terpengaruh ehh , aku syg kau lah :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, November 15, 2011

School holiday

Hye ! holiday sudah brmula :)


Holiday da brmula , patut rasa happy tpy aku rasa boring je . asyik tgk tb , online , blog , text and tido . tuh je y aku buadd selain dari mkn , err . nk keje , mak kata xprlu lagi . so dduk rumah mcm org gila , pehh ! nasib baik belum gila lagi , mereng je ade sikit :) HAHA . hm , kwan smua ade hal masing masing , nk lepak rumah smua jauh jauh :) . err , holiday nh xtaukk lah nk buadd apa . hm , nk hang pn tnggu masa y sesuai but xtaukk lah bila . hm , sekola je lagi bgus dari dduk rumah . grr 


THAT ALL .


p/s: pavi , boring kodd .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, November 11, 2011

Sudah cukup satu bulan .

Hye ! 11.11.11 tarikh cantik bgi org lain .
 
Bgi aku , 11.11.11 cukup satu bulan aku dgn dy da xde pape :) . rindu dy kodd tpy nk buadd mcm mne da xde jodoh , hidup msti diterus kn :) . kdg kdg ngis jgk tpy kwan kwan ade , dorg ceriakn hidup aku dgn mcm mcm ragam :) that why aku syg kwan kwan aku :) and xlupa adik angkat aku y bnyk sgt dgr mslah aku trutama oyot :) dy bnyk dgr mslah aku , mgkin sebab dy single lagi and xde gf , mgkin sebab tuh kodd dy bnyk masa nk dgr msalah aku , klau dy da ade gf msti xde msa nk dgr mslah aku . hm , pape pn hidup msti diterus kn :) .

 THAT ALL .
p/s : fahrin ahmad , aww aww .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, November 8, 2011

For you my bestie :) .

 hye ! post nh untk bestie saya :) 





da tgk smua picture at ats tuh , picture tuh smua untk awk my bestie :) . picture time saya rindu sama awk lah :)



THAT ALL .




p/s : i miss you , hope you read :) . no edit lah , original :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, October 29, 2011

Update Part 3 .

Hye ! update part 3 . smbungan part 2 lah kn , 

first story .

knp aku asyik update je kn , sebab mak aku xnk belikn modem bb y baru . if aku online pn guna fon je , mne boleh nk update blog . so aku rasa lepas nh jarang sgt aku update blog . aku akn rindu nk update blog nh :'( .

second story .

aku gado dgn gemok aku :'( , dont know lah why kn . sejak exam brmula nh , aku jarang sgt rapat dgn dy . slalu rahsia kongsi brsama tpy sejak exam da xde lagi rahsia brsama :) . miss you lah syg :'( , kesian at kau , kau text aku then aku never rply text if kita tgh gado kn . really sorry dear . hm , nk tgk text dy bgi ,
24/10/11
11:54:27 am 
aku dpt text dari dy ,

anje . i'm sorry if i had do something make you hurt or dissapointed :') anim tahu anim tak rapat dah dgn anje mcm dulu . coz anim tahu sape anim dimate anje skrg . anim tahu anim rapt dgn fatin , and i'm sorry about that :( hmm if anje tak prlukn anim lagy . anim paham . segala galanyaa dah brubah kan ? anim doakn anje bhgia dgn membe anje yg rapat dgn anje . anim minta maaf if ada salah . and anim tahu anim bnyk buat salah kat anje :') halalkn makn minum anim slama anim dgn anje :'> thnks for evrything , apa apa pun anje tetap sahabt anim dunia akhirat :') iloveyouu :* :* :* :) takecare , byee <3 :'>
*anim harap dihati anje masih ada ruang tok anim tebus salah anim :'] 

pnjng kn text dy :) , dy klau brgado dgn aku text msty pnjng pnjng :) btw iloveyou lah syg :) 

third story .



picture nh sbnr ny just suka suka je , name budak dalam picture nh amir and be secret lah kn kenapa aku tulis nama amir tuh , HAHA . 

 and budak dalam picture nh , my old friend . dy pindah skola masa naik tingkatan 2 , KHAIRUL HAFIZ BIN SAAD .

Last story .

kblakangan nh , asyik tido xlena je . dont know why , mgkin sebab demam kodd :) . btw miss all friend aku :) , xsbr nk skola . gosip and evryting lah :)


That all .



p/s : sorry if crita update aku nh mcm brterabur , HAHA .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, October 15, 2011

Update Part 2 .

Hye ! tngok tajuk tuh , update part 2 . smbungan update part 1 . 

Update Part 2 .
kwan .

okay , kblkngn nh . aku lebih kn dy dari kau , kau prasan ke x . aku xtaukk lah kn , okay . if kaw prasan lah . aku nk mnx maaf  sgtsgt sebab da xrapat sgt dgn kau da . ye lah if aku ad problem , aku da xstory dgn kau da kn . really sorry sayang , aku tetap sayang kau ♥ .




History .
Trima kasih :)

aku da taukk smua ny , trima kasih for 3 week . trima kasih lah , aku akn pdam smua ny dekat hati aku dengan otak aku nh . xde guna ny lagi lah kn , aku da nmpak . hati kau bukn milik aku , so life must go on . kau take care , trima kasih jdy y ke 7 dlm hidup aku . trima kasih utk sgala ny lah , your cry , your love , your credit text and call , jnji kau . trima kasih ats smua ny :)



That All .




p/s : siapa history aku ? rahsia lah , da jdy history daa  

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Update Part I .

Hye ! da lma aku xupdate blog nh . brhabuk da rasa ny . bnyk bnde nk stroy . okay ,

first story .
exam .

exam mmbunuh aku , 2 week exam . err , mmbunuh sgtsgt . org exam aku brangan , ishh . nth lah , ape nk jdy pn xtaukk nh .

second story .
kwan bru .

sbnrny da lama jdy kwan aku tpy baru skrg aku nk story psal dy . 
nama dy WAN MOHD AZRIN BIN WAN ZULKIFLI  , dy nh rjin dgr problem aku . mne aku prgi msty dgn dy , aku selesa kwan dgn dy :) tpy xtaukk lah dy , selesa ke x kwan dgn aku . dy nh pndai simpn rahsia , relationship aku dgn dy just fake je :) . BEST FRIEND FOREVER .

last story .
hidup mesti diteruskn .

hidup aku mkin bhgia , cehh ! kwan kwan bnyk bhgiakn aku :) tpy aku xtaukk lah aku nh bhgiakn dorg ke x ? HEHE . ppe pn , BEST FRIEND FOREVER .




That all .




p/s : trima kasih , weyhh !




Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, September 17, 2011

Erti cinta ? hm

Hye ! tgk tajuk aku ary nh . ERTI CINTA ? hm 


Okiee , aku kdg kdg faham ape tuh erti cinta tpy kdg kdg aku xfaham ape tuh erti cinta . hm , bila difikirkn balik aku daa mls nk brcinta . just nk kwankwan je tpy kdg kdg org lain slah angap . bila rapat sikit dgn someone lelaki , mula larh gosip . haiyaaa ! xfaham aku larh . aku just nk kwan je , xnk lebih pn dari tuh . if kaw daa syg aku , aku bleh syg kaw tpy jgn mnx aku syg kaw lebih dari seorg kwan . hm , daa melalut pulak . okiee , bila aku fikirkn balik if kaw brcinta . 

Mula mula couple :
baca text dari dy senyum senyum mcm org gila .
pnggilan sweet gila .
tiap mlm if xcall , text . lmbt blas sikit call .
meet tiap hari at skola if satu skola .
rehat sama sama .
smua ny nk buadd sama sama .
smua ny sweet larh .

Bila daa xde pape :
dpt je text dari dy , mrah . maki hamun larh then ppe je . brgaduh smpai brbuln bulan .
pnggiln dulu sweet skrg hampeh .
tiap mlm ngis mcm org gila , y lelaki ny sibuk buadd bnde lain .
xbleh nk trserempak lngsng , mula larh brtekak xtntu psl .

Pling xsuka bila daa xde pape , suka cerita kburukn sblah pihak . bgi mnjtuh kn mruah dy , haishh ! xfaham lngsng larh . kaw buka aib dy , kaw dpt ape ? ala , kaw happy sekejap je dekat ats dunia . bila dekat pdg mahsyar nty kaw malu tramat sgt . okiee , cara y trbaik larh . sbr je , kita malu dekat ats dunia je , if kita pindah tempat lain xde sape taukk kcuali diri kita dan ALLAH kn . so sbr je larh , ALLAH tuh kn maha adil :) .



That all .


p/s : if kaw trase , maaf sgtsgt . aku cerita brdasarkn keadaan sekeliling aku :) . awk ! thnks ea .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, September 13, 2011

Nth pape nth , hm . mnyampah -.-

Hye ! story kali nh aku rasa mcm nth pape nth . hm


Okiee , story y aku nk story nh mcm bodo bodo je . xprcaya ? 
Okiee , tdy dekat skola . kembar ( nama pnggilan aku at dy ) buadd prsembahan . dy pkai baju wrna hitam , pkai cap besar klau xsilap aku back cap . btol ke ? hm , xkisah larh . then dy pkai kasut besar mcm kasut supra tpy bukn supra larh . hm , dy nnyi :) so sweet kodd , trpesona tgk dy :) , HAHA . aku just minat dy je sebab muka dy nh mcm someone larh , sape dy ? RAHSIA larh . xkn nk bgi taukk , nty kntoi sudaa . HAHA . hm , msa dy buadd prsembahan mnari bleh plak dy tayng kasut dy , mnyamph -.- HAHA . ppe pn , just minat je . xlebih pn :) HAHA .


That all .



p/s : bukn kaw pnye , jgn nk mngada pkai larh . mnyampah aku tgk -.-

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, September 10, 2011

Bukn aku xnk halang . hm

Hye ! story nh untuk kwan aku :) 


Okiee , dy kwan aku . spe dy ? rahsia larh kn . okiee , bukn aku xnk halang dy tpy aku xtaukk mcm mne nk ckp at dy sbb dy ank yatim then dy prlu kn kasih syg . hm , nth larh . aku xfaham knp . mgkin ini y dy nk tpy org lain tgk xokiee . hm , ppe pn aku just nk dy bhgia je :) . 

To kaw , kwan .
Aku xkisah pn ape org ckp psl kaw . kaw tetap kwan aku walaupn kita bru je brkwan :) , aku happy kawan dgn kaw walaupn kaw gilagila mcm aku :) . hm , thnks sbb jdy kwan aku , weyyhh :) .


That all .



p/s : aku syg kaw , ngek !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, September 7, 2011

Mr.Right ? hm .

Hye ! story kali nh , dy bukn mr.right aku . hm 

Dy bukn Mr.right aku . dy sama je mcm lelaki lain ! mnyampah nye -.- 
 mlas nk bukak aib org nty dosa . daa mls nk ckp bnyk .


That all . 





p/s : mnyampah sama kaw !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, September 5, 2011

Update .

Hye ! daa lma xupdate . rindu nk update :) . hm , okiee .

First story .
RAYA !

hm , msih blum lmbt rase ny nk ckp SELAMAT HARI RAYA . mnx maaf if ade buadd sapesape je trase o pape je y ' ter ' smase baca blog nh . mnx maaf bnykbnyk , k ? HEE . 


Second story .
Khas untuk org y xakn aku maafkn .

weyhh ! walapun bulan nh bulan raya . aku xkn maafkn kaw , FAHAM ? kaw kcau hal aku , spe sruh kn . trima larh , weyhh ! aku xkn maafkn kaw . err !


Third story .
Janji daa tunaikn , hm . puas xsygg ?

mcm mne ? puas xsyg ? hm , aku xde dgn kaw time kaw mkn gcb burger tuh tpy aku hrp kaw mkn gcb burger y aku bgi . kaw daa kempunan kn , jdy aku bgi larh . hm , aku hrp kaw mkn larh gcb burger tuh . hm 


Forth story .
Hang dgn BFF <3 , 3/09

sorry picture xde nk upload . ade ade tpy dekat bff larh . dy bwk canon , jdy dy y snap . nk tgk ke ? add NURATIEQAHHANIMANUAR :) klau nk tgk larh kn . okiee , time hang tuh . ishh , nth larh . aku pn xfham , aku brsiap xde larh lama sgt , dy brsiap lama nye , palat hati . bila tnye dekat mne ? dekat umah lagi . 15 minit lps tuh , tnye lagi . dekat mne ? dekat rumah lagi . jam daa pkul 10 . pkul bpe nk gerak jj . adoii , xfaham aku larh . okiee , stop ctew tuh . smpai jj , nk beli tiket . beratur , pnjg larh smpai dekat big apple . nsib baik wyg xfull lagi . tgk ctew hntu bonceng . best kodd , HAHA . jlnjln then balik . 


Last story .
Berkwan lagi best dari couple . 

hm , aku rase . brkwn lagi best dari couple sbb skunk nh lelaki smua xbleh pkai . ade y dpt baik , baik larh . ade y dpt kurg baikk , nth larh . ppe pn brhati hati je larh :) . HEE 


THAT ALL .



p/s : xhrp kaw kembali pn . err !
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, August 29, 2011

Ksian kaw , syg . hm

Hye ! story nh untk someone larh , spe dy ? RAHSIA :) .


klu sikit larh ea .
1. Girl sudaa semesti ny xkn boy kodd :)
2. Kuat mkn :)
3. Dy ade PUJAAN HATI !
4. Tuh je larh klu ny . xnk bgi taukk bnykbnyk nty kntoii sudaa :) HAHA .
okiee , 

To someone tuh .
insyaallah if umur aku nh pnjng kn . aku akn tunai kn ape y kaw maukk if aku mmpu untk tunaikn :) happy x ? HAHA , ppe pn aku hrp kaw sudi amik ape y aku nk bgi dekat kaw nty , AMIN ! 
hm , bngga x dpt kwan mcm aku ? cehh , puji diri sendri pulak . HAHA . ppe pn aku nk kaw taukk , ape y aku buadd aku buadd dgn hati y ikhlas xmnx kaw blas o byr balik ape y aku buadd . aku just nk kaw happy , smiley je . okiee , 


That all .




p/s: aku nk kaw happy , taukk ?

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, August 26, 2011

Dpt duit raya !

hye ! story kali nh aku dpt duit raya :)


Aku dpt duit raya , guru klas y bgi sbb aku dpt full time bulan puasa nh mean dtg xde cuticuti larh kcuali ary sbtu ahd n ctew skola :) . lagi pn if aku dduk at rumah bukn buadd pape , baik dtg skola kn . bljr , meet kwn , tgk kembr :) HAHA .

To cikgu .

Thnks sbb bgi saya duit raya , bnyk mne pn xkisah larh y pnting dmmafkn slh silap bukn kmewahan y dikejar :) . ppe pn , thnks to my ckgu :) .


p/s : pkai lens mata cpt rosak , btol ke ? hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, August 22, 2011

Untuk kaw , kwan !

hye ! story kali nh untuk kwan aku :) .

Hm , aku buadd post nh awl sbb takut xsempt nk update .
Okiee , nama kwan aku nh Siti Shafika Bt Shamsuddin . umo dy daa msuk 16 thun daa . aku mula rpt dgn dy , last year ( dy ngt ke x ) . dduk sblah sblah je last year . mcm mcm aku gosip dgn dy , HEHE :) tpy aku happy dpt kwan dgn dy . prngai bruk dy , pehh ! xpnah dbuadd org pn tpy aku xnk ckp . nty malu dy :) ppe pn sape kwan dgn dy sure HAPPY ! HEHE . okiee , brbalik pda tajuk post aku kali nh .


TO SHAFIKA !
law kaw baca post aku nh . aku nk ckp at kaw HAPPY BIRTHDAY ! smoga kaw pnjng umor then kekal dgn ehem ! ehem ! kaw tuh :) . sorry larh weyhh , hadiah xde . law aku tnye ape kaw nk , sure kaw mnx mcm mcm pnye kn :) HAHA . ppe pn , happy birthday weyhh ! aku doakn kaw , dpt smua bnde y kaw nak , k ? amin .




p/s : untung larh kn mndi dgn tepung :)
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, August 20, 2011

Update .

Hye ! bnyk bnde nk story .


First .

Lisan bm mmbunuh aku . err ! bnci buadd lisan bm . hate it . err ! tpy bgus jgk sbb skurg ny hilng sikit rasa malu aku bila jmpa org ramai :) HAHA .

Second .

Aku tukr number bru daa , hm . xkisah larh jnji youth club :) , HAHA . hm , nk tukr celcom tpy mmbe xbnyk pkai celcom . so pkai larh maxis kakak pnye :) , nsib baik dy daa xpkai number tuh . HAHA . 

Third .

Xpyh larh nk bajet good good dpn aku , meluat larh aku tgk prngai kaw . mnyampah , taukk x ? hm . skg kaw daa rasa kn ape y aku rasa , mcm mne ? sakit x ? hm , tuh bru sikit weyhh ! aku xbuadd pape tpy org lain y buadd at kaw mcm mne kaw buadd at aku . rasa kn larh weyhh ! 

Last story .

Raya nh , mcm mcm nk beli . err ! law jdy ank pm pehh , pokai bpk aku . HAHA . ppe pn , beli mne y dpt larh kn . 


That all .



p/s : ank angkt ? hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, August 14, 2011

Seminggu je tinggal , hm .

hye ! nk story psl tnggl seminggu je lagi . hm .


Pning pning , mnggu depan daa kena tukar number law xprgi maxis center . hm , tukr number lagi . rasa berat hati nk tukar  . tpy xde sape nk bwk prgi maxis center sbb maxis center bukak hari keje je law xsilap aku . hm , tension nye . daa larh number youth club . hm . tension tension ! hm , law pkai celcom . nk text dgn kwan susah larh , bpe sen kena trik . hm , tension nye . err !



that all .



p/s : untung larh dpt handphone , hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, August 7, 2011

No title :)

hye ! story psl dpt tgk arwah nenek :( .


hm , kira kira tgh hari tdy larh aku prgi tgk ' rumah arwah nenek ' . hm , rasa nk ngis je tgk 'rumah arwah nenek ' tpy aku cover larh kn . xnk tnjuk pape pn , buadd buadd okiee :) . HAHA . ppe pn rindu nk dpt ksih syg dari sorg nenek , hm :'( .


that all .




p/s : my mom say , law kita ( budak skola ) baca nama arwah at batu nesan , otak kita ( budak skola ) y baca tuh jdy benak . btol ke ? hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, August 5, 2011

Hm , ingat kaw benci akk .

hye . story psl aku bru trsedar . hm 


hm , diq . akk ngt kaw bnci akk . really sorry . hm , akk sriyes ngt adq daa bnci at akk tpy rupa nye still sama mcm dulu . hm , akk just nmpk luaran je tpy hati ... hm , hrphrp xde larh y mcm akk fikirkn . hm , akk rindu dgn kaw larh syg :( . daa lama xborak mcm dulu . hm , really sorry sygg :'( . hm , ppe pn hrp kaw bhgia , akk bhgia bila kaw bhgia syg :) .




that all .






p/s : hm , bru trsedar . maaf adq :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, August 3, 2011

Update .

hye ! lama xstory kn .


first .
bb bru byr :)
bb aku umah aku nh bru bayar ( bru larh jgk kn ) , tuh y lama xupdate . ppe pn miss my blog :) .

second .
mlas pnye psl .
aku mlas nk update , HAHA . sbb bb daa byr tpy lmbt mcm siput tuh y mlas nk update sgt larh kn . 

third .
jgn trlalu prcaya dgn seseorng :) .
hm , jgn trlalu prcya dgn seseorg sbb org y kita prcaya tuh , kdgkdg bleh tikam kita dari blakang . hm , ppe pn brwaspada larh kn :) 

fourth .
bila puasa .
bila puasa je , aku msty ngt ' hm , arwah nenek n atuk msty nmpk aku kn ' ouh , knp aku ckp mcm tuh . sbb aku xpnah mngenali dorg sprti org lain . org lain untung ad nenek n atuk lagi o pnah brckp dgn nenek n atuk  tpy aku xpnah pn :( .

lastly .
to sorg budak nh .
hm , nama dy rahsia larh kn . ppe pn , eh ! budak . awk comel larh , kita bru nmpk kecomelan awk time baca yasin ( ary jumaat lepas ) . walaupn hitam manis tpy awk comel larh :) . ppe pn , kita malu larh nk tgur awk , budak sebab kita nh 16 awk tuh 15 kng org fikir lain . kita just ckp awk comel xbrmksd lain pn . hm , bia larh awk xtaukk kn :) .

update untk hari nh .
exam .
hari nh exam , pehhh ! trbaik kodd . seni nth mcm ape , tasawwur okiee :) , bm okiee tpy bila time sains ustzah ckp ' law kamo meniru batal puasa ' . mula mula takut jgk , last last da fed up tiru je :) . ouh , sgt baikk . HAHA .


that all .


p/s : syg , kesian kn tgn kaw kena conteng dgn aku , HAHA . pdan muka :) .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, July 16, 2011

awk :(

hye ! story psl dy .


hm , awk . kita rindu dekat awk . hm , skunk nh awk da keje kn :) . kita faham knp awk keje tpy kita rindu dekat awk . hm , awk ! kita mnx maaf taw sbb mlm tdy kita kcau awk . kita mnx maaf taw awk . hm , awk . jaga diri ea , kita mybe lepas nh jrng kcau awk sbb awk kn sibuk keje . kita xnk kcau awk sgt , kita tkt nty law kita kcau awk , awk brtmbh penat :( hm , ppe pn awk jaga diri ea . kita syg awk sgt taukk :) .



that all .


p/s : awk ! ily :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, July 15, 2011

Miss my senget :(

hye ! story psl aku rindu dy :( .


hm , oyot ! akk rindu dgn oyot larh . lama xnmpk oyot :( imy so much larh senget :'( . i miss your face , laugh n your voice larh . hm , mybe kaw sibuk kodd . sbb da nk pmr kn , hm . akk doakn kaw brjya taw senget :) . hm , ppe pn oyot ! akk rindu sama kaw larh .



that all .


p/s : skunk awk da keje , msty nty xde masa dgn kita . hm 




Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, July 14, 2011

Risau .

hye ! story psl risau .


hm , awk ! kita risau dgn awk . awk sbr larh , kita takut tgk awk mcm nh . sriyes takut :( . hm , awk . jgn mcm nh lagi ea . jnji taw :) . hm , awk jgn mrah mrah lagi ea :) . kita xnk tgk awk mcm nh , awk maafkn larh dy ea :) . hm .



that all .


p/s : kita sygg awk sgt tembam !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, July 13, 2011

Bad mood :(

hye ! story psl bad mod .

hm , dua ary at skola aku asyik nk mrah je . hm , ary slasa brtekak dgn is . aku daa larh bad mod , lagi nk kcau aku . aku bengng , aku mrah dy smpai dy sakit hati . y wan sruh aku sbr , bnde aku da bengng xbleh nk sbr daa . haishh , nth larh . smua ny sebab her ! hate her so much !! hati aku blum bleh maafkn kaw , kwan .




that all . 



p/s : smua bnde kaw nk ctew at dy kn , ape mslah kaw ? err !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, July 10, 2011

Baru tersedar .

hye ! story psl da trhntuk , baru nk trsedr .



hm , weyhh ! thnks a lot ea . aku hrgai krjasama y kaw bgi at aku . hm , thnks a lot larh weyhh . aku hrgai smua nye . hm , slama nh aku prcye gila at kaw . snjung kaw as kwan aku tpy kaw . hm , nth larh kn . krana mulut , bdn binasa . hm , aku da mls nk taip pnjng pjng .



that all .






p/s : tuh hal aku dgn dy , y kaw sibuk msuk cmpur . pahal ? err .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, July 8, 2011

jeles nye .

hye ! story kali nh psl jeles . err !


hm , at kelas aku . msingg msingg suka sama suka dalam satu kelas . hm , untung larh kn . dpt meet hari hari tpy xsngka jgk orgg y bff aku minat pn minat at dy jgk . syukur larh kn :D . hm , suka bff aku tuh , HAHA . hm , bff aku smua bf dorgg dekat :) . untung larh kn , aku je y jauh :( . huh ! y jauh tuh xsemestinye aku kena crik lain kn :) , HAHA . ppe pn aku prcye at dye sgt ! aku xkn prcye ckp orgg lain kcuali aku nmpk depan mata aku sendiri :D . opss ! lari tajuk daa , HAHA . ppe pn , untung larh dorgg :) .


that all .





p/s : gcb burger :) .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, July 6, 2011

hari terbuka at skola .

hye ! story psl hari trbuka .


hm , hari trbuka at skola . hm , jeles nye . smua orgg ayh mak dorgg amik tpy aku ? hm , tuh pn y aku nk sgt kn , pdn larh muka . okiee , stop ! xnk bnyk ckp lagi . tgk gmba at bwah nh :) 

  pagi time mula msuk skola , lps prhmpunan .
time nh , dorgg xde keje . mnyanyi larh tuh keje dorgg nh .
y nh , cpl tpy dulu skunk dorgg da jdy kwan :D . y budak laki tuh , susah gila nk dpt gmba dy . 
 y nh , time amik report kn larh kn . hm , tuh Fatin n Ayah dy :D 
hm , y nh pulak . guru kelas aku :D . nama dy puan Nurul Fidza bt Mahpol :) 

da tuh je gmba y aku upload at blog , bnyk lagi ade at fb . nk tgk add , senangkn :) .


that all .


p/s : akhr ny , ayah taukk jgk :( sbb seorg budak y xbleh nk cover line . err .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, July 5, 2011

no title .

hey ! besok hari trbuka .


hm , besok hari terbuka at skola aku tpy aku xckp pn dgn ayh aku sbb result aku kali nh teruk :( jdy aku xckp dgn ayh psl hari trbuka skola . hm , bia xde sapa y amik . result teruk xkn nk tunjk . hm , ayh ! really sorry sbb xbgi taukk ayh besok hari trbuka at skola , hm . anje mnx maaf . ppe pn hrp besok jdy hari y biasa mcm slalu .



that all .


p/s : awk ! maafkn  saya :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, July 3, 2011

Hangout .

hey ! story psl kluar dgn dy :D .


aku dpt kuar dgn gemokk saya  , bukn brdua tpy dgn adik n adik ipar aku . ouh , adik ipar :D . HAHA . hm , kuar tgk wygg dekat jj je . xjauh mne , tgk ctew sekali lagi . ouh , ctew tuh sgt best , da . xnk ckp bnyk , tgk pic at bwh nh .


HAHA . hm , tuh je y sempat tngkp . y lain pn ade , xan nk upload smua . HAHA . ppe pn , happy dpt kuar dgn gemokk saya :D . HAHA .


that all .






p/s : jeles nye .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, June 30, 2011

skola .

hye ! story psl skola tdy .

skola tdy ? best gle . aku suka , time ps 3 masa mean 10.15 - 12.00 . ckgu xdtgg , pehh ! pesta larh kelas , HAHA . pesta ny , debat . dorgg sibuk nk tiru mcm dalam ctew juvana tuh . budak sungai rakam debat dorgg , haishh . budak sungai tuh , memang xde keje :) . hm , aku dgn huny dduk tgk je dorgg berdebat . kelakar pn ade jgk , haishh . ppe je larh , jnji happy . HAHA , ppe pn kelas tdy bising . like ! HAHA .


that all .





p/s : i miss your voice , bam :( .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, June 29, 2011

sbr ea kwan .

hye ! story psl bff aku sorgg nh . hope dy bnyk kn sbr .


bff , kaw sbr ea . aku taukk susah untk kaw tempuh dugaan y dtgg . aku hrp sgt kaw bnyk kn sbr , aku taukk senangg je ckp sbr tpy aku xfaham , aku xrasa ape y kaw lalui . hm , aku ade disisi kaw bila kaw prlukn teman . aku hrp kaw sbr . aku n bff lain ad at blkngg kaw , jgn risau . walau ppe pn trjdy kita smua tetap bff . kaw jgn risau , okiee . 


that all .






p/s : Best Friend Forever :D .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, June 28, 2011

thnks awk .

hye ! story kali nh untk dy :D .

hm , awk . thnks sgt sbb awk dgr msalah saya . hm , saya sygg awk taukk :) . awk larh bf n kwan y trhebadd . awk dgr mslah saya walaupn awk bz :D . hm , awk ! saya rasa lega sgt lepas cerita mslah saya at awk . rasa hilngg sgt beban at kpla . thnks ea abie :) ily .


that all .





p/s : thnks make my life better than past .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, June 27, 2011

update .

hye ! da lma aku xupdate blog .  rindu rindu :)

first story .
skola .

skola , okiee okiee je . aku kena siap kn diri dgn oral . eh , hate it ! haishh . bljr aku mkin nth kemana , aku at kelas fikir nk ttow je :D . ckgu ckp msuk tlinga kiri kuar telinga kanan :D , smkin trukk kn . haishh , ape nk jdy nth . hm , stop psl skola .

second story .
phngg .

dua ary dekat phgg . hm , best larh . hilngg tnsion sikit , mndi air trjun :D . ouh , trbatak pulak , HAHA . ppe pn , best mndi air trjun tpy y xbest bdn aku lenguh lenguh sbb mndi air trjun . haishh , nth larh . 
okiee , stop psl phgg .

last story .
fed up .

aku da fed up dgn smua nh , haishh . fed up sgtsgt , aku bukn tunggul larh . aku jgk ade prasaan . aku fkir prasaan orgg tpy pnah orgg fkir prasaan aku . haishh , fed up ! 

that all .



p/s : bila aku da fed up , smua bnde aku buadd :D .
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, June 21, 2011

skola .

hye ! story psl skola .

hm , hari nh skola mcm biasa . hm , huny aku xde . dy prgi kem , ary rabu baru balik . hm , miss her lot :( . miss nk gelak dgn dy . hm , at skola tdy bukan bljr sgt . biasa larh kelas 4 R , bukan slalu penuh if penuh pn awlawl thun je pnuh bila da nk dekat dekat akhr thun , mula larh brkurngn . hm , biasa larh tuh . aman sikit kelas :) hm . 


that all .


p/s : malas nk pnjng pnjng . hm .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, June 19, 2011

aku akn rindu sama dy nty . hm .

hye ! story psl dy . 

hm , nty msty aku akn rindu sama dy . dy nk prgi kem , aku dduk at kelas nty sorgg sorgg tnpa dy . rehat tnpa dy , gila gila tnpa dy . hm , msty rindu gila sama dy nty . hm , huny ! jge diri tuh at sana . saya rindu sama awk nty . hm , rindu sgt sama kamo ! 

that all .



p/s : huny bunny .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, June 18, 2011

oral .

hye ! story psl oral bi aku .

aku nk buadd , ary nh . aku dtgg larh tpy kertas untk oral tuh aku xde , aku nk crikk tpy tkt teacher xnk , kngg buadd pnat je aku hafal . so tdy dtgg skola , mnayang muka je larh :) tgk dorgg buadd oral . y dtgg pn xrmai , 6 orgg je . 3 laki , 3 ppuan . y lain , ghaib :D . haha . ghaib ke mna nth . aku pn xtaukk :) . kiela oral dy da siap , so bebas larh dy tnggl bm je . haishh . ppe pn , aku kena hdapi jgk oral nh . xbleh nk lari .


that all .



p/s : awk , saya rindu sama awk :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, June 17, 2011

story story .

hye ! story kali nh bnyk sikit larh kn .

15/06 ( rabu ) 

rabu ? hari y plingg tension bagi aku . err , xske . at skola , mula mula bleh pkai baju pj dari awal pagi smpai balik then da xbleh lagi pkai mcm tuh . kena bwk baju skola dari rumah , pj ny da larh satu masa je . err , jgn hrp nk bwk baju pj lagi lepas nh . nth pape nth , slah orgg lain . satu skola mean pljr ny kena bwk baju skola bila time pj . err , sengal je . 

16/06 ( khamis )

aku prgi tgk wyngg dgn hanim , acap , aziq , aina n qayum . mula mula ngt nk tgk ctew 3,2,1 cinta tpy kena tggu lama sgt , so trpkse larh tgk ctew kl gngster . ctew tuh , best larh jgk kn . tgk mula 3.15 dtgg 2.30 lbih mcm tuh . bapak lama , tpy ada kwankwan smua xde larh lama sgt :D . ppe pn , best larh dpt date sama hanim . xpna dpt date sama dy at luar skola , slalu ny at skola je . ppe pn , best larh dpt gilagila sama dy :D . 

17/06 ( jumaat )

jumaat ? ary nh tngkp gmbr untk mjalah skola . smua kelas larh , so bljr pn xsgt larh . tuh aku plingg suka larh kn ,  haha . ppe pn , rindu sama adq aku tuh . miss him so much :( , lama xnmpk dy , really miss him :( . 


that all .


p/s : aku smkin xfaham dgn kluarga aku :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, June 14, 2011

xpuas hati sama kaw .

hye ! story psl aku xpuas hati dgn sorgg ppuan nh .

dlu kaw y crik psl sama aku , bila aku da bnci kaw . mula larh , nk mnx maaf . dari dulu asl xnk mnx maaf , knp skunk nk mnx maaf ? xpe larh , aku xnk susah kn kaw at sane . aku maafkn kaw tpy jgn pnah hrp aku nk tgur kaw ppuan . urm , ppuan . asl kaw kurngg pndai sgt ? ishh , nth larh . kata msuk klas akaun tpy knp kaw kurgg pndai sgt ? kaw fkir larh , law dy kwan baik aku dgn bff aku asl dy mnx number bff aku at kaw ? kaw pn kurgg pndai sgt asl ? ishh , aku bengang sama kaw ppuan . bajet msuk klas pndai tpy otak kaw . ishh , nth larh . mlas nk ckp . da larh , ppuan . xpyh larh nk antr text mcmmcm at aku , sikit pn aku xtrmkn sama kata kaw larh . err , aku bnci sama kaw . urm , kaw xpyh larh sruh haziq pjukpjuk aku . kaw ngt aku xtaukk kaw y sruh haziq pjukpjuk aku . aku bukn kurgg pndai larh weyhh . aku taukk smua tuh kaw y sruh , err ! aku tgk muka kaw pn , xingin larh lagi kaw mnx haziq back up kaw . kaw ngt law haziq back up kaw , aku trima larh , baik dgn kaw , errr ! tlgg larh , jgn harp larh weyhh ! aku xingin pn . 
urm , ppuan ! bla kaw dari hdup aku . aku benci sama kaw .

that all .




p/s : jgn ngt aku xtaukk !
Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, June 13, 2011

skola :)

hye ! story psl skola slps 2 mnggu brcuti larh kn :) 

bgn pagi 6.15 excited larh nk prgi skola :) n siapsiap prgi skola . hari ny hari isnin so prhmpunan . err , bnci aku bila prhmpunan . da larh dduk at lntai n tdy bleh pulak budak kelas aku da dtgg lmbt , bleh trus mnyelit dduk da aku duduk sikit je . xdpt nk brsila pn :( , err . pagipagi je da bgi sakit hati orgg . ape larh punye kwan . err ! nsib baik larh prhmpunan xlame , xde larh aku sakit bontot sgt :) tpy mmg sakit hati larh aku dpt dduk sikit . err ! bnci kaw budak . da hbis prhmpunan msuk kelas , letak beg dalm kelas n mrayau mcm orgg gle :) . haha , tuh aku plingg suka larh kn , haha . da puas jlnjln , msuk kelas n dgr ckgu terangkn psl kerja ape nth , aku xngt :) . tgk bru brpe jam tnggl kn skola , suda lupa :) so baik ini budak , haha :) n abz rehat jlnjln lagi , bljar then balik :) tuh je . urm , pkre plingg best tdy at skola bagi aku , dpt date sama dy :) stelah 2 mnggu xde jmpe dy . dpt date , miss her :) . aku nk hug dy , tpy malu ouh tkt orgg ckp les . eee , i'm not les okiee . ppe pn , miss her so much larh :) .

that all .


p/s : bingung . xtaukk nk buadd kputusan , hrp kputusan y aku buadd nty adalah trbaik :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, June 12, 2011

ctew time gado dgn huny :)

hye ! nmpk title tuh , aku nk ctew skit larh time gado dgn bucux aku sorgg nh tpy cuma dalam text je larh kn :) okiee , story brmula .

ehem , ehem ! huny abs larh . anje ctew :) bia kamo malu sikit :) aw aw . okiee , huny aku nh nme dy NURATIEQAHHANIMANUAR . aku law gado dgn dy mmgg xlame larh kn :) sekejap je nty baik larh . time gado dgn dy , psl ary rabu y dy xdpt ikut tuh .
dy send text awl pagi tpy aku lupa ape dy tulis n text tuh pn aku da trdelete :( .err ! xpexpe . 

9/06 05:44:39 pm 
dy send text lagi sbb dy bgi text at aku , aku xrply . mrjuk larh kata kn :)
hanim : maaf ganggu anje :') anim tahu anje mara , tape . anim layak kena mara :') anim kn pentingkn diri sendri tak penah pkir psal anje . its sokay . anim just nk ckp minta maaf tak bgtau awl awl . hm takecre <3 iloveyouu :'* byeee :') .

urm , bgi tuh larh text y dy send dekat aku :) ksian pulak aku dekat dy time tuh , tpy mrjuk pnye psl aku buadd bodo je dgn text y dy bgi :) kesian kaw , sygg :) .

besok nye , 10/06 tgh malam pkul 12:46:12 am .
dy send text lagi , aku xttow lagi time tuh . aku bce tpy aku xrply , jht btol aku buadd dy mcm tuh . pnjngg text dy send . pnat dy taip tpy aku xrply , msty dy sedikit kcewe sama aku :) .

hanim : err , anim nk ckp smething . anim untung ada bff mcm anje sbb ape yg brlaku anje tetap dgn anim . kdg kdg kita gado tpi kite berbaik gak nanti . anim nk anje tahu anim sayang anje . anim harap anje pun sayang anim . hm tade perkataan yg bole ungkap betape sayang anim kat anje . and lagy satu , anim doakan yg terbaik tok anje :') happy selalu k . iloveyou honey :'* takecre . goodnight <3 byeee :') 

urm , pnjngg kn text dy bgi . leleh jugak air mate aku bce text dy , aku buadd dy mcm tuh . dy bgi text aku buadd bodo je . kesian same kaw sygg . tpy really sorry sbb buadd kaw mcm tuh , ppe pn anje pn sygg kn anim jgk taukk . iloveyou more than you love me :)

10/06 dekat pukul 6 jgk larh , aku dgn dy berbaik tpy text y aku dgn dy berbaik aku da delete :( . ppe pn , huny really sorry sbb buadd kaw mcm tuh . anje mnx maaf sbb buadd huny mcm tuh :( .


that all .




p/s : jge diri kaw , jgn smpai trpengaruh :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, June 10, 2011

xfaham larh .

hye ! story psl aku xfaham dgn prngai my mom .

bila aku at dlm rumah je .
mak : anje , kluar larh rumah . jmpe larh orgg sikit , jgn asyik dduk dlm rumah je . nty nk crik keje , susah law jmpe orgg pn malu .
aku : diam je , dgr je ape y ckp . 

bila aku da kluar rumah je .
mak : kaw nk prgi mne lagi tuh , dduk dlam rumah .
aku : msuk larh rumah balik . 

aku xfaham dgn mak aku , bila aku dduk dalam rumah dy suruh kluar jmpe orgg . bila aku da kluar je , mrah pulk . ishh , xfaham larh aku . aku taukk dy sruh kluar tuh , nk bgi aku jgn malu law jmpe orgg nty . aku faham itu tpy bila aku da slalu kluar dy sblik nye pulk . ishh , petak aku dgn mak aku nh . xfaham larh , kngg law aku buadd bodo je , xdgr dy ckp sakit hati pulk dy . isshh , btolbtol xfaham dgn mak aku nh . adoii , peningg peningg .


that all .


p/s : aku hrp kaw cpt sedar !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, June 9, 2011

update .

hye ! da brpe ary xupdate sbb aku MALAS nk update . haha :) okiee , story brmula . 
dari
4/06 - 5/06 ( sabtu , ahad )
dua ary tuh xde ppe pn y brlaku , just brtengkr dgn si capital A y buadd aku jdy bahan uji dy . bukn dua ary tuh je , err . mlas larh nk story psl dy , buadd sakit hati je .

6/06 - 07/07 ( isnin , selasa )
dua ary tuh , ttow lmbt bngn awal sbb kena kejut sama arif . dy share mslah dy at aku , aku dgr walaupn ngtk :) . ksian at dy , ppe pn aku hrp dy okiee at sane . 

8/06 ( rabu )
smlm kluar dgn mmbe , ngt nk tgk wygg . lastlast xtgk pn , wygg pkul 2 lbih smua full y ade pkul 4 lbih . bapak lame nk tnggu , buadd kptusan jlnjln cuci mate n makn at kfc . nk snap pic tpy cmera xbwk , eyka bengang je dgn aku smlm . dy nk snap pic brempt , aku buadd hal trgelakgelak lastlast dorgg snap brtiga je larh . ksian at dorgg . ppe pn , smlm first time larh kita orgg kuar brempat tnpe ade bf msingg msingg :) . suke gler larh , msingg msingg xbwk bf :) . haha n smlm  jgk ex aku ttbe call , ajk kluar . aku xbgi jwpan lagi sbb aku da kuar dgn kwan , xan aku nk kluar lagi . ppe pn , aku rse mlas nk kluar dgn dy . tkt trjdy pape ouh :)

9/06 ( khamis )
online ary nh , dgn mood xde . err ! smau sbb dy ! dy ! dy ! aku bru nk lpe kn , dy ngtkn aku . err ! sape orgg nye , mls larh aku nk ckp . sape mkn limau dy trase masam nye :) 

that all . 


p/s : orgg xde mood , mcm nh larh update ny . ppe pn really sorry if xfaham o what .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, June 3, 2011

trima kasih , awk :)

hye ! story ary nh psl dy ! dy ! dy ! arif fadhilah !

awk ! trima kasih sgtsgt ! trima kasih sbb awk xjemu tnggu saya ! awk , trima kasih sbb jdy bf saya , trima kasih sbb sygg saya ! awk , trima kasih sbb buadd life saya lbih okiee . trima kasih sbb hadir dalam hdup saya , trima kasih sbb buadd saya happy ,  awk , trima kasih sgtsgt sbb awk happykn saya bila saya tgh sedih , trima kasih sbb buadd saya gelak ! awk , trima kasih sbb awk share smua mslah awk at saya . saya akn slalu ad dgn awk if awk tgh susah atau sedih . saya akn selalu buadd awk happy ! awk ! if saya xde mood skali pn , awk jgn risau . saya tetap ckp dgn awk , gelak dgn awk ! awk , jgn risau :) awk ! saya xkisah awk nk kwan dgn dy , dy pn prlukn kwan jgk kn :) . saya xmrah awk tpy saya happy law awk nk kwan dgn dy :) . urm , awk ! take care bila dekat sane tuh taw taw . jgn dok gatai at sane ! awk , bnyk kn sbr ,  jgn mrahmrah nty cepat tua :) susah saya :) awk ! TERIMAKASIHSGTSGT  !


awk ! saya mnx maaf sgtsgt , if saya xde dgn awk disaat awk prlukn seorgg teman untk kongsi mslah . saya mnx maaf sgtsgt . awk , saya mnx maaf if saya xdpt buadd awk gelak o xdpt happy kn awk . saya mnx maaf sgtsgt .


that all .


p/s : trima kasih awk ! 

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, June 2, 2011

selsema ! benci nye .

hye ! story psal selsema . err ! aku benci selseme .


urm , dua ary kblkngan nh aku asyik bersin je . err ! xsuka nye . kcau je , xsuka . benci selsema ! nk ckp pn susah , suara sengau je . haha :D ppe pn , jimat skit kdt , xpyh nk gayutgayut . 
haha , aku suka ! yeah :) . 
tpy y xbest nye sbb :
1 . nk ttow susah .
2 . kena rjin mkn ubt if nk cepat sembuh , err ! benci .
3 . kpla pening nk rply text pn susah . err ! 
4 . nk ckp dgn ariff pn susah :( 
5 . tekak rasa pahit , lagi larh xsuka .
6 . asyik bersin je :( 
tuh sbb xbest bila selsema . err ! kcaukcau .


that all .


p/s : thnks huny bucux :)




Terima Kasih Kerana Membaca :)

Wednesday, June 1, 2011

aku da rasa ape y kaw rasa , sygg !

hye ! story ary nh psl aku da rse ape y kaw rasa , sygg ! 

urm , huny ! tima da rasa ape y huny rasa mcm huny break dgn acap . tima pn da rasa taukk sygg , feel like want to died je . bila aina back up dy n dy story smua kenangan tima dgn dy . err ! sumpah ! tima nk ngis  . tpy ego tima kuat ckp , kaw bleh buadd . tima buadd tpy tima xskuat mne nk tempuh smua nh , dy asyik ngtkn tima kenangan dy dgn tima time mulamula kenal . huny ! tima xkuat larh ! tima need you , right now :( . huny ! really sorry . urm , tpy nsib baik arif call tima time tima nk rply text dy pagi tdy . dgr suara ariff , tima da kuat sikit nk tmpuh dugaan nh tpy tima maukk huny skunk nh :( . huny prgi mne ? urm , ppe pn tima hrp dugaan nh , xbrpnjngan . hrap sgt !
okiee larh , tuh je . xnk story pnjgg sgt tkt ade orgg mngadu :D 


that all .


p/s : need kaw larh , huny !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Tuesday, May 31, 2011

Mr . Right ! hope larh .

hye ! story psl Mr . Right aku .

someone ! y mcm kwan terbaik slain my huny ( nuratieqahhanimanuar ) . nme dy muhammad arif fadhilah , dy kwan terbaik dan jugak bf terbaik . aku sygg dy sgt ! aku hnye maukk dy , dy nh kira smua bnde ade at dy . dy pndai bgi nsihat , gedik sikit tpy aku suka , manja dy klah ppuan tpy bila time sriyes dy sriyes . aku sygg dy , rindu dy ! err ! tiaptiap hari aku rse nk dy je , tpy kiela ckp ' mula mula je sygg bgai nk rakk tpy bila da lama gaduh larh , benci larh o ppe je larh ' . tuh y aku tkt jdy mcm tuh , aku hrp kn dy xmcm tuh . xmcm y kiela ckp . law tuh trjdy , aku xtaukk larh , feel like want to died je . harap harap dy xmcm tuh , harap sgt ! harap dy bleh bhgia kn aku bukn buadd aku jdy bhan uji kaji ! mcm seorgg budakk nh buadd at aku . err ! aku bukan bahan uji kaji . aku bljr lupa kn smua bnde psl budak tuh n tmpukn bljr n ariff . 
okiee , tuh je larh story nye .


that all .


p/s : hrp dy y trbaik !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Monday, May 30, 2011

xsngka sgt -.-

hye ! story ary nh , aku btolbtol xsngka . err ! 


aku xsngka sbb ape ? sbb dy ! dy ! dy ! err ! kaw tipu aku ! kaw jdy kn aku bahan uji kaji kaw dgn aina ! aku bnci kaw ! bnci sgt ! aku xsngka kaw snggup buadd aku mcm nh dgn satu sebab HANYA NK UJI SYGG AKU PADA KAW ? perlu ke uji smua tuh , prlu ke ? prlu ke weyhh ? err ! urm , aku sygg kaw sgt tpy kaw uji sygg aku at kaw . aku rse mnyesal sbb sygg kaw . mnyesal :( ! err ! benci kaw , benci sygg kaw , benci smua psal kaw . lps nh , jgn pnah tnye aku knp aku brubah . aku brubah SBB KAW ! kaw y buadd aku jdy mcm nh , kaw plan smua ny dgn aina . kaw dgn  aina sama  je , err ! mnyesal . mnyesal sgtsgt .



that all .




p/s : hrp kaw baca nh :(

Terima Kasih Kerana Membaca :)