Tuesday, December 6, 2011

My Superwoman :)

Hye ! Hari nh aku nk kenal kn Superwoman aku :)


  
Sudah tgk picture dekat ats tuh , tuh lah Superwoman aku :) ILOVEHER SOMUCH :* , HEE .
Dy mak , dy segala nya :) tnpa dy hidup jdy xtntu hala ouh . iloveher :) 
THAT ALL .




p/s : Fake relationship :)

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Friday, December 2, 2011

Story mory :)

Hye ! hari nh aku nk story mory . 

First .
To org y melawat blog aku y xbrapa nk lawa nh . okay , sorry if you all rasa aku xlyn jejak y you all tinggl kn tuh . aku layan tpy dont know mcm mne nk tinggl jejak aku dekat you all . setengah nye de shout box tuh . jadi aku story kat blog aku , harap xterasa hati lah ehh :) btw  really sorry if terasa lah :) btw thank you so much sebab you all lapang kn masa dgn baca blog aku nh mski pn kdg kdg story aku mnyakitkn hati org lain lah . sorry lah ehh btw thanks visit my blog :) .

Second .
Tgk background aku nh , da tukar kn :) mcm mne ? xlawa pn kn :) tpy nk buadd mcm mne , aku nh prngai cepat jemu , sebab tuh aku tukar background blog nh . HAHA , purple tuh buadd aku gila :)

Third .
Tuisyen . no ! aku xnk masuk tuisyen lagi . xde kwan , aku nh bukan prmah mne pn . malu aku tahap tinggi melampau , aku xnk masuk tuisyen tpy mak aku da sibuk crikcrik tuisyen untk aku . Oh My Mine ! aku xnk masuk tuisyen lah . err 

Last .
Beg skola untk thun depan da pn beli , awal awal lagi mak aku da suruh beli . takut jdy mcm thun lepas , last minit smpai kasut y mcm aku nk xde tpy thun nh aku dgn adik aku da mcm kembar . beg sama wrna purple gi tuhh :) , kasut pn nk sama tpy adik aku xde saiz :( kesian dy . 

THAT ALL .


p/s : dia da hott skrg , mne nk tegur aku . puihh lah !

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Thursday, December 1, 2011

Prihatin :)

Hye ! story kali nh psl prihatin :) 


Aku xfaham kenapa rmai blogger y aku follow then dorg follow aku balik kebanyakkan nya tukar url blog . aku bukan nye nk busybody or what lah , aku taukk tuh hak korg nk tukar url blog tpy aku sebagai follower korg , aku xdpt nk baca update korg y baru :( . aku just cerita je , if kau kata aku busybody sama hang punye life . hang salah , aku cerita sebab aku xnk kau cerita sorg sorg lah , hang tukar url baru , follower hang y lain xdpt baca update hang y baru . 

THAT ALL .



p/s : Usha adik dulu kalau nak kakak dy , pehh ! terbaikk .

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Saturday, November 26, 2011

Best Friend :)

Hye ! story psal bestfriend aku y aku syg bgai nk rak :) HAHA

 Picture nh hari trakhir skola and last time meet sblum amik buku 15/12 . kalau xsilap aku lah , xnk ckp bnyk . check this picture :) 
 Picture nh aku dgn si bambam aku :) SITI SHAFIKA BT SHAMSUDDIN :)
  Picture dekat atas nh pulak :
1. picture zaharah dgn azrin :) budak baru kelas aku untk thun nh . 
2. special sikit , tuh aku dgn huny bucuk aku lah :) miss you :/
3. picture all mmber zaharah :)
 
Picture nh pulak , aku dgn uchuk aku :) . just kwan je , xpnah lebih or kurang .


THAT ALL . 


p/s : Capital B, sorry saya tercurng dgn awk dulu tpy skrg da xlagi . hnya awk je :) always miss you , hope you happy dekat sana :')

Terima Kasih Kerana Membaca :)

Sunday, November 20, 2011

Nobody care about me :)

Hye ! story xde siapa kesah pasal aku :) . nk taukk ? jum baca :)

hm , xde siapa lagi da kesah pasal aku sebab apa y aku lalui xde siapa nak kesah pn . bukan nk mrah or what lah tpy aku just story if kau terasa , maaf ye :) .
first .
time birthday aku , org first wish adik aku oyot . last year izlan . aku ingat y first je sebab aku sayang dorg dua :) HAHA . bukan mcm tuh , y kedua smpai 13 aku ingat jgk tpy sakit hati kodd . you know why ? thun nh , aku dtg sekola . xde siapa wish pn :) sebab dorg lupa :) best kn . HAHA , da nk balik bru lah msing msing wishh sbab kntoi , tgk dekat notice board dlam kelas mcm apa nth . kenangan y aku xdpt lupa kn :)
second .
duit RM100 y PM bagi , mak and ayah aku nk pegang duit tuh . aku nk amik sendiri , xbgi ny . dorg y prgi amik . hm , aku bru nk amik sikit duit tuh beli brg y aku xde , nmpk ny xde lah aku merasa . mak aku dy nk belikn aku brgbrg skola , byr duit tuisyen utk bulan prtama , smua ny buadd brg skola . aku xmerasa nk pegang duit sendiri , ayh slalu bgi aku setiap bulan RM50 . tuh pn aku mne ade pkai sgt , bru nk pkai sikit mula lah dy ' brcerita ' . hm , aku tgk setengah budakbudak fb y dpt duit tuh , dorg enjoy kn duit tuh . aku nk pegang pn xdpt :) .
last word , aku nk mnx maaf if post kali nh buadd kau terasa nk mrah or what sama aku . aku mnx maaf lah ehh :) 
THAT ALL .



p/s : hang dengan couple , dorg sweet sweet aku sorg sorg . ape celup ?

Terima Kasih Kerana Membaca :)